Brigitte şi Florin Pastramă, scandal în magazin: „Ce pocăit ești tu mă, de îmi înveți copilul să fure?”

Brigitte şi Florin Pastramă au făcut scandal în magazin, după ce fiica vedetei, Sara, mâncat câteva bomboane dintr-un recipient destinat autoservirii, dar nu degustării pentru clienții magazinului. Acest gest a scos-o din sărite pe brunetă.

16 mart. 2021, 09:19
Brigitte şi Florin Pastramă, scandal în magazin: „Ce pocăit ești tu mă, de îmi înveți copilul să fure?”
Brigitte şi Florin Pastramă, scandal în magazin

Brigitte şi Florin Pastramă, scandal în magazin. Cei doi au plecat în Dubai, alături de Sara, fiica vedetei, în vârstă de 13 ani. După ce adolescenta şi-a achiziţionat o pereche de adidaşi, au mers într-un magazin de dulciuri și jucării.

În interiorul magazinului respectiv, Sara a profitat de o clipă de neatenție a mamei sale și a mâncat câteva bomboane dintr-un recipient care nu era pentru clienţi. Brigitte a luat foc când a văzut gestul făcut de fiica ei şi a mustrat-o, însă s-a enervat şi mai tare când a aflat că Florin ar fi încurajat-o pe tânără sa mănânce acele dulciuri.

Citeşte şi: Brigitte Pastramă primeşte amendă după amendă: “Nu ne-am destrăbălat. Soțul e de etnie, așa e la ei”

Brigitte şi Florin Pastramă, scandal în magazin

Vedeta i-a făcut un adevărat scandal lui Florin Pastramă, fără să țină cont că se află într-un centru comercial de lux.

Deci tu cu mine ai terminat-o. Tu cu mine în România nu mai vii, aici rămâi. Tu nu-mi înveți mie copilul la prostii. Așa ceva nu se face. Să-ți fie rușine. Nu mai vorbesc cu tine pentru asta. Tu i-ai spus bagă mâna și ia. Ce pocăit ești tu? Ce pocăit ești tu mă, de îmi înveți copilul să fure? Nu mai fac nimic, m-am săturat. Trebuie să stau să vă păzesc pe toți? Cum să faci așa ceva? De ce înveți copilul să facă porcării? Ne facem de râs pe aici”, a răbufnit Brigitte, potrivit Antena Stars.

Brigitte şi Florin Pastramă, infectaţi cu Covid de două ori

Brigitte

şi Florin Pastramă au fost infectaţi cu Covid de două ori. Bruneta a avut o formă mai uşoară a bolii, însă soţul ei a fost mai grav, din cauza dificulaților de respirație. Cei doi au contractat pentru prima oară virusul în luna aprilie, când nu se cunoșteau foarte multe detalii despre el.

Bruneta a declarat că atât ea, cât şi soţul ei, au avut simptome uşoare prima oară, însă următoarea dată când s-au infectat, în luna septembrie, bărbatul a trecut prin momente cumplite, fiind nevoie de intervenţia medicilor.

„Am făcut deja de două ori. Prima dată nu am știut că am avut. A fost în martie, la sfârșit și am avut simptome foarte ușoare două, trei zile. Noi am făcut la sfârșitul lui august, începutul lui septembrie a doua oară și din cauza simptomelor ne-am dat seama că și anul trecut am avut.

Eu am transpirat foarte tare, el tușea foarte tare și apoi am fost foarte obosiți. Am luat niște tratamente naturale. El a avut o formă mai gravă. Nu putea să respire.

Dacă ai fost foarte ușor simptomatic, atunci te reinfectezi foarte ușor. Am avut simptome aiurea a doua oară. Eu nu am avut atât de nasoale, dar au ținut șapte zile. Florin a ajuns la spital. Eu am chemat salvarea, iar a doua oară am crezut că moare și nu a mai vrut să vină salvarea.”, a spus Brigitte Pastramă la Xtra Night Show.