Brigitte și Florin Pastramă se iubesc mai mult ca oricând! Cum au reușit cei doi soți să își salveze căsnicia

Brigitte spune că are o căsnicie fericită alături de Florin Pastramă. Dacă în urmă cu mai bine de jumătate de an cei doi soți au fost la un pas de despărțire, acum povestea lor de iubire continuă fără certuri și scandaluri.

05 ian. 2023, 17:40
Brigitte și Florin Pastramă se iubesc mai mult ca oricând! Cum au reușit cei doi soți să își salveze căsnicia

Brigitte Pastramă spune că este extrem de fericită alături de Florin Pastramă, iar cei doi au găsit metoda prin care să aplaneze situațiile tensionate.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a mărturisit recent, într-un interviu exclusiv acordat Antena Stars, că dragostea și credința pentru Dumnezeu i-a salvat căsnicia, iar în fiecare dimineața ea și soțul ei au un ritual în timp ce își beau cafeaua de dimineață.

Citiți și: Brigitte Pastramă a răbufnit: „Strângem bani un an să facem poze c-am venit în Dubai”

Brigitte și Florin citesc versete biblice la cafeaua de dimineață

„Lucrurile s-au calmat de jumătate de an. Noi suntem în permanentă schimbare, cred că Dumnezeu este unicul care poate să ne schimbe la vârsta asta. Să speram că domnul Iisus să ne dea înțelepciunea să putem să înțelegem ce nevoi are fiecare dintre noi, astfel încât când unul este nervos, celălalt să fie calm și să nu fim amândoi în aceeași stare, că nu este bine. Eu nu pot nimic, decât în Hristos, atât. Noi avem o fire, pe care trebuie să o răstignim. Dacă încă nu reușim, Dumnezeu să ne țină astfel încât unul să fie mai înțelept decât celălalt”, a declarat Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Brigitte a dezvăluit și ce își dorește pentru copiii ei de acum înainte.

”Vreau copiii mei să fie pe o cale bună. Îmi doresc pentru copiii mei, pentru că eu am absolut totul. Dar îmi doresc copiii  să înțeleagă ceea ce este cel mai important, că acum este vremea în care alegi cu adevărat calea”.

Citiți și: Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă s-au împăcat. Focoasa brunetă promite că nu îl va mai umili în public