Brigitte Pastramă a răbufnit: „Strângem bani un an să facem poze c-am venit în Dubai”

Brigitte Pastramă le atacă pe domnișoarele care merg în Dubai pentru a-și poza farfuriile cu mâncare și a le posta pe internet.

21 dec. 2022, 09:55

Brigitte Pastramă, la fel ca și oricine, își expune pe internet farfuriile cu mâncare din vacanțe. Totuși, are ceva cu domnișoarele care merg în Dubai. Vedeta nu s-a mai putut abține și a postat o fotografie pe rețelele de socializare, cu masa bogată pe care a servit-o împreună cu soțul său, alături de un mesaj acid: „80 de lei costă tot ce este pe această masă!”.

Diva se află de mai mult în Dubai și le atacă direct pe fetele care aleg să plece aici într-un city-break și se fotografiază în unele dintre cele mai cunoscute locuri de acolo.

Citește și: Cât costă o noapte de cazare, de sărbători, la pensiunea pe care o are Andreea Esca

Brigitte Pastramă, atac dur

„Să nu ne mințim că toată lumea care vine în Dubai muncește un an ca să stea două zile la Adress Town și să mănânce la hotel, ca să pozeze… Le văd pe toate stând pe lună la Gal!Măi fraților, eu n-am fost niciodată la Gal! Și haideți să vă zic sincer. Locuiesc în București și nici nu mănânc în fiecare zi la restaurante sau la braserie. Până la urmă, în familie, gătesc acasă. Am un business, nu e că nu mi-aș permite. Eu mănânc și la Dragon Mart. Și credeți-mă, e foarte proaspăt și e foarte bun. Hai să nu ne mai păcălim: strângem bani un an să facem poze c-am venit în Dubai să mâncăm la Gal sau la… Pe bune?! Despre ce vorbim? E mult mai ieftină viața aici”,

a scris Brigitte pe rețelele de socializare.

Citește și: Vestea cruntă primită de Oana Zăvoranu înainte de Crăciun! Dosarul său de mare corupție se va judeca

Brigitte Pastramă e hotărâtă să le dea o lecție tutror românilor care nu au ajuns până acum în Dubai, de teamă că nu vor avea suficienți bani.

Se pare că, de fiecare dată când merge în Dubai, Brigitte merge la Biserica Maranata, unde lumea îi așteaptă cu brațele deschise pe ea și pe soțul ei, Florin.