Brigitte, soţia lui Ilie Năstase, îşi strigă public disperarea: Până unde şi cât să mai suport?

Brigitte Sfăt a dezvăluit pe Facebook prin ce trece de când s-a certat în public cu Ilie Năstase, zilele trecute. În ultima vreme s-au tot certat și s-au împăcat, iar acum simte că a ajuns la limită.

05 apr. 2018, 09:07
Brigitte, soţia lui Ilie Năstase, îşi strigă public disperarea: Până unde şi cât să mai suport?

„M-am hotărât să vă mărturisesc experienţa dezastruoasă cu care mă confrunt de câteva zile, pentru că ştiu că în aceeaşi situaţie se află multe soţii înşelate.

Nu a fost de ajuns faptul că trauma sufletească la care am fost supusă m-a făcut să mă exteriorizez nedemn de mine, copiii mei au citit și văzut la televizor o mamă disperată. Deși am încercat să le păstrez întotdeauna o imagine a mea de femeie demnă.

Citeşte şi Brigitte Sfăt a izbucnit ÎN DIRECT. Acuze HALUCINANTE la adresa lui ILIE NĂSTASE: „Îmi spunea că este cu fetiţele şi el era cu…”

Dar astăzi văd că acesta fătucă, cu o vârstă de trei ori mai mică decât a soțului meu, folosește strategii interlope de a se propulsa în media și de a știrbi prin acuze false imaginea. Am acasă o mamă bolnavă de inimă , care văzând știrile cu supozițiile vehiculate și-a înrăit starea sa de sănătate.

Până unde și cât să mai suport?????? Chiar trăim într o lume atât de viciată, unde cele ce preacurvesc pot în halul asta să încerce să facă pe victimele???

E chiar perioada în care fariseii l-au răstignit pe REGELE nostru Iisus nevinovat. Astăzi, simt o mică parte din crucea lui!” , a scris Brigitte Sfăt, pe pagina sa de Facebook.