„Briliantul” a fost arestat. Detalii halucinante ies la iveală din ancheta proxenetului care aduna banii cu mătura și fărașul

"Briliantul", proxenetul care aduna banii cu mătura și fărașul, a fost arestat. Acesta a exploatat sexual mai multe fete, dintre care una minoră. Bărbatul, ajutat de tatăl său, ar fi făcut astfel 500.000 de euro, bani pe care îi aduna în bătaie de joc, apoi a făcut imaginile publice.

24 nov. 2020, 10:43
„Briliantul” a fost arestat. Detalii halucinante ies la iveală din ancheta proxenetului care aduna banii cu mătura și fărașul
Proxenetul care aduna banii cu mătura și fărașul, a fost arestat

„Briliantul” a fost arestat. Pe 19 noiembrie, acesta a fost prins pe un aeroport din Bucureşti, în timp ce ar fi încercat să părăsească teritoriul țării, cu destinația Dubai, informează Stiripesurse.

În urma activităților, au fost indisponibilizate 12 telefoane mobile, carduri bancare, înscrisuri privind transferuri monetare din străinătate, precum şi 6.900 de euro.

Citeşte şi: Situaţie revoltătoare în Bucureşti. S-a aruncat pe trecerea de pietoni în faţa unui conducător care dădea examenul auto. Motivul este de-a dreptul revoltător

Din cercetările efectuate de polițiști, a rezultat că, începând cu anul 2015, cel în cauză ar fi recrutat, transportat, transferat și adăpostit în țară și în străinătate, trei victime, dintre care una minoră, în scopul exploatării sexuale.

De asemenea, din 2015 până în prezent, ajutat de alte persoane, ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei pentru 15 tinere, pe teritoriul Germaniei, Austriei şi Elveției.

„Briliantul” a fost arestat

Comunicarea cu clienţii se făcea exclusiv prin reţelele de socializare, inculpatul fiind cel care identifica clienţii şi stabilea tariful, utilizând pentru fiecare tânără care se prostitua un singur terminal mobil, având în acest mod controlul absolut asupra acestora.

Inculpatul era ajutat de către tatăl său, care transporta tinerele în vederea practicării prostituţiei şi prelua sumele de bani rezultate în urma acestei activităţi. O parte din banii astfel obţinuţi au fost folosiţi de inculpaţi pentru achiziţionarea unor bunuri imobile pe teritoriul Ungariei, a unui autoturism de lux şi a unor vacanţe de lux, iar restul au fost plasaţi în cutii de valori în diverse bănci din Elveţia.