Situaţie revoltătoare în Bucureşti. S-a aruncat pe trecerea de pietoni în faţa unui conducător care dădea examenul auto. Motivul este de-a dreptul revoltător

Un elev care susţinea examenul auto a avut parte de coşmarul vieţii lui. Conducătorul auto, care era alături de poliţist, a fost la un pas să calce cu maşina un idivid care s-a aruncat în faţa maşinii şi s-a întins pe o trecere de pietoni. Incidentul a avut loc pe Bulevardul Theodor Pallady din Capitală.

RomaniaTV.net
20 nov. 2020, 15:32
Situaţie revoltătoare în Bucureşti. S-a aruncat pe trecerea de pietoni în faţa unui conducător care dădea examenul auto. Motivul este de-a dreptul revoltător

Situaţie revoltătoare în Bucureşti. Un elev de la Școala Autosport care susţinea, astăzi, 20 noiembrie,  proba practică, cu polițistul în dreapta, s-a trezit că un individ îi iese în cale. Martorii au declarat însă că maşina a fost oprită la timp, înainte să aibă loc vreun incident.

Situaţie revoltătoare în Bucureşti. Individul nu este la primul incident de acest fel

Instructorii auto care merg frecvent pe Bulevardul Theodor Pallady, din sectorul 3, se plâng de faptul că este vorba despre un om al străzii, care recurge mereu la acest gest pentru a face rost de bani. Acesta se preface că e lovit, iar martorii ajung să creadă că a fost lovit, și amenință că sună la 112. Speriați, șoferii scot bani din buzunar ca să-i lase în pace.

De data aceasta însă, bărbatul nu a avut prea mult noroc. A dat de un polițist examinator și a fost nevoit să se ridice de pe jos, fără să facă scandal. ”Nu a fost anunțat nici un accident în zona respectivă”, ne-au confirmat și cei de la Brigada Rutieră. Iar în imagine se vede că Loganul de ”Școală” nu a depășit trecerea de pietoni, potrivit Click.ro.

Accident în Capitală: O ambulană a fost răsturnată după ce un BMW a intrat în ea

O ambulanţă a fost răsturnată joi dimineaţa în Capitală, de către un BMW. Şoferul maşinii nu a acordat prioritate ambulanţei care se îndrepta spre un caz. În ambulanţă se afla asistenta şi şoferul. Impactul a fost inevitabil, iar în urma acestuia ambulanţa s-a răsturnat. Asistenta şi şoferul au rămas în interiorul ambulanţei şi au fost scoşi de trecătorii care erau în zonă în acel moment.

La faţa locului a intervenit o ambulanţă SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale asistentei care a fost rănită uşor După ce a primit primele îngrjijir, asistenta a refuzat să meargă la spital. A fost nevoie o macara pentru a putea repune pe roţi ambulanţa.

Citeşte şi: Accident grav în Bucureşti. O ambulanţă a fost răsturnată de un BMW