Britanice „de la ţară” au pozat pentru calendar incendiar, în scopuri caritabile GALERIE FOTO

Un grup de frumuseţi din zona rurală din Marea Britanie s-au dezbrăcat în scopuri caritabile, în onoarea prietenului lor, care a murit într-un accident de maşină anul trecut.

RomaniaTV.net
25 sept. 2012, 19:03

Grupul de 24 de femei au pozat goale la o fermă și chiar în pub-ul local în cadrul unei şedinţe foto incendiare.

Fotografiile le arată pe fetele cu vârste cuprinse între 18-40 de ani dezbrăcate, cu excepţia unor cizme de echitaţie și a armelor de vânătoare. Imaginile vor fi publicate într-un calendar, în memoria prietenului lor Richard Warr, potrivit DailyMail.

Richard Warr, în vârstă de 21 de ani, a murit într-un accident de mașină în luna august a anului trecut și armata sa de admiratorare a decis că cel mai bun tribut pentru el este să pozeze nud, pentru că, spun ele, acesta „era un adevărat cuceritor”.

„El iubea, de asemenea, activităţile în aer liber și sporturile, în special vânătoarea și era întotdeauna pregătit pentru provocări și experiențe noi”, a declarat Zoe Hooper, care a organizat calendarul.

Richard Warr, din Pencombe, Herefordshire, a murit când maşina s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism pe 5 august 2011.

Calendarul îndrăzneţ, Gamebirds 2013, va fi lansat oficial pe 3 noiembrie, iar femeile de gând să doneze toate încasările la Ambulanţa Midlands Air. Ele speră să adune suma de 10.000 €.