Britney Spears a vorbit despre boala gravă de care suferă: „Nu există niciun leac în afară de Dumnezeu”

Britney Spears, una dintre cele mai controversate și apreciate vedete de la Hollywood, a făcut dezvăluiri despre boala care o macină.

08 nov. 2022, 12:02
Britney Spears a vorbit despre boala gravă de care suferă: „Nu există niciun leac în afară de Dumnezeu”

Cântăreața Britney Spears a făcut declarații despre suferința prin care trece de trei ani. Din cauza bolii, vedeta are dureri mari, amețeli și usturimi.

După toate procesele și scandalurile prin care a trecut, părea că artista și-a găsit, în sfârșit liniștea. Însă nu a fost deloc așa, Britney a povestit pe rețelele de socializare că suferă de o boală gravă care nu are leac.

Totul a început în 2019, iar în prezent, problema nnu pare să se fi ameliorat.

„Leziuni nervoase pe partea dreaptă a corpului… nu există miciun leac în afară de Dumnezeu, cred”, a spus vedeta.

Citește și: Britney Spears a făcut anunţul care îi va întrista pe fani. Ce decizie a luat vedeta: „Pentru o perioadă”

Potrivit acesteia, singura metodă pentru a ameliora durerile este dansul.

„Leziunile nervoase sunt cauzate uneori când nu primești suficient oxigen în creier… creierul tău se oprește literalmente… bla, bla, poveste veche.. înacel loc nu am respirat când am fost acolo… leziunile nervoase provoacă părți ale corpului tău să amorțească. Mă „împușcă” până la gât și partea care mă doare cel mai rău este tâmpla… mă ustură și este înfricoșător. Leziunile nervoase fac ca anumite părți ale corpului meu să amorțească. Mă trezesc de cel puțin trei ori pe săptămână cu mâinile complet amorțite”, a explicat Britney Spears.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Channel 8 (@britneyspears)

Citește și: Khloe Kardashian are un nou iubit. Cine i-a cucerit inima, după ce a fost frântă de Tristan Thompson

Britney Spears a pierdut o sarcină

Vedeta a pierdut în urmă cu ceva timp o sarcină, anunțul fiind făcut de aceasta pe Instagram.

„Cu cea mai profundă tristețe, trebuie să anunțăm că ne-am pierdut copilul minune la începutul sarcinii. Este o perioadă devastatoare pentru orice părinte. Poate că trebuia să așteptăm să facem anunțul când sarcina ar fi ajuns mai departe, dar am fost foarte încântați să împărtășim această veste. Dragostea pe care o purtăm unul celuilalt este cea care ne ajută să trecem peste. Vom continua să încercăm să ne mărim frumoasa familie. Suntem recunoscători pentru tot sprijinul vostru. Vă rugăm să ne acordați un moment de intimitate în această perioadă dificilă”, scria Britney la acea vreme.