Khloe Kardashian are un nou iubit. Cine i-a cucerit inima, după ce a fost frântă de Tristan Thompson

Khloe Kardashian a început o nouă relație, după decepția în dragoste pe care a suferit-o cu jucătorul de baschet, Tristan Thompson.

21 iun. 2022, 21:57
Khloe Kardashian are un nou iubit. Cine i-a cucerit inima, după ce a fost frântă de Tristan Thompson

Se pare că noul iubit a lui Khloe Kardashian nu este sportiv sau o persoană publică în Statele Unite ale Americii sau în altă țară a lume. Celebra starletă nu a făcut, cel puțin până în prezent, nici o declarație care să infirme sau să confirme relația.

Khloe Kardashian are un nou iubit și nu este Tristan Thompson

Noul iubit al lui Khloe Kardashian este un inverstitor și i-a fost prezentat chiar de sora ei, Kim Kardashian. După toate scandalurile în care a fost implicată din cauza infidelităților fostului partener viața ei amoroasă a fost restaurată.

Informația vine la doar trei zile după ce Khloe a negat o presupusă relație cu un alt jucător de baschet. Khloe Kardashian și fostul ei partener s-au împăcat și despărțit de mai multe ori înainte ca ruptura să devină oficială.

Citește și: Tratamentul secret al lui Kim Kardashian pentru un păr lung și sănătos. Se prepară dintr-un aliment banal și ieftin!

Acum doar șase luni, o femeie pe nume Maralee Nichols l-a dat în judecată pe Thompson, pentru a demonstra că este tatăl băiețelului ei și a-l obliga să-și asume responsabilitatea.

După o lună, sportivul a publicat un mesaj în care își cere iertare față de Khloe, după ce rezultatele testelor de paternitate au dovedit că este, într-adevăr, tată nou-născutului.

„Khloe, nu meriți asta. Nu meriți durerea și umilința pe care ți-am provocat-o. Nu meriți felul în care te-am tratat de-a lungul anilor. Acțiunile mele nu au fost în acord cu felul în care te văd. Simt numai respect și iubire pentru tine, indiferent de ceea ce ai putea crede. Iarăși, îmi pare incredibil de rău.”, i-a transmis Tristan Thompson lui Khloe, după ce rezultatele au fost făcute publice.

Cine este, de fapt, Khloe Kardashian

Khloe Alexandra Kardashian s-a născut pe data de 27 iunie 1984, într-o familie numeroasă cu mulți copii, ea fiind a treia născută.

Părinții ei sunt Kris Jenner și răposatul avocat Robert Kardashian. Aceștia au divorțat tocmai din cauza faptului că aceasta l-a înșelat. Khloé nu a dorit să facă un test de paternitate așa că în acte el este tatăl acesteia. Khloe a fost crescută de Robert Kardashian, până in ultimul sau moment al vietii.

Ea mai are alți 5 frați: Kourtney Kardashian(soră bună), Kimberly Kardashian(soră bună), Robert Kardashian(frate bun), Kendall Jenner(soră-vitregă), Kylie Jenner(soră-vitregă).

După moartea presupusului ei tată, în 2003, Khloe a intrat într-o depresie, căzându-i părul și fiind nevoită să poarte peruci o vreme și să ia pastile pentru vindecare.

Citește și: Idila care a șocat Hollywood-ul. Actorul de comedie Pete Davidson a sedus-o pe cea mai sexy divă a momentului, Kim Kardashian

În anul 2009 se căsătorește cu baschetbalistul Lamar Odom, de care divorțează în 2016, din cauza dependentei lui de droguri. După mariajul cu acesta, a avut relații și cu alți baschetbaliști, la momentul actual având primul ei copil cu Tristan Thompson.