Britney Spears, însărcinată cu al treilea copil. Fanii sunt în delir: Am izbucnit în lacrimi! Îți doresc toată dragostea din lume

Britney Spears vine cu un anunț fabulos pentr fani. Aceasta a declarat că este însărcinată cu al treilea copil, însă primul al logodnicului său Sam Asghari.

11 apr. 2022, 23:17
Britney Spears, însărcinată cu al treilea copil. Fanii sunt în delir: Am izbucnit în lacrimi! Îți doresc toată dragostea din lume

Britney Spears, însărcinată cu al treilea copil. Vedeta, care îi are pe cei doi băieți ai săi, Jayden și Sean, cu fostul soț Kevin Federline, a părut să confirme știrile despre bebelușul ei, pe rețelele de socializare.

Britney Spears, însărcinată cu al treilea copil. Fanii sunt în delir: Am izbucnit în lacrimi! Îți doresc toată dragostea din lume

Cântăreața de 40 de ani a postat o fotografie în care se poate vedea o ceașscă alături de flori roz lângă.

”Am slăbit atât de mult să plec în excursia mea în Maui doar ca să recuperez totul 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ … M-am gândit „La naiba… ce s-a întâmplat cu stomacul meu ???”, și-a început declarația vedeta.

Un fan înfocat a răspuns pe Instagram: „Felicitări B .. Am izbucnit în lacrimi, sunt lacrimi de fericire pentru tine! Ia-o ușor, te iubesc!

„Îți trimit toată dragostea din lume, Britney! XO XO XO, a spus altul.

„Felicitări și Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a adăugat un alt fan.

Britney Spears s-a logodit la câteva zile după ce tatăl său a renunţat la tutela asupra ei. Vedeta a anunţat fericitul eveniment pe Instagram, într-o postare în care apare alături de logodnicul ei.

„Nu pot să cred!”, spune Britney, arătând inelul de logodnă, moment în care Sam Asghari o întreabă dacă îi place. „Daaa”, răspunde ea, fericită. Bijuteria are un diamant de patru carate, gravat în interior cu cuvântul „leoaică”, porecla vedetei. Fanii au felicitat-o pe Instagram, dar, în acelaşi timp, au rugat-o să facă un contract prenupţial.

În luna iunie a anului trecut, Britney Spears a lansat un atac fără precedent la adresa tatălui ei. Cântăreaţa îi aducea acuzaţii deosebit de grave bărbatului care i-a dat viaţă, susţinând că se simte ca o sclavă.

Artsita declara, la acel moment, că tatăl ei nu îi dă voie să renunțe la dispozitivul contraceptiv care i-a fost montat împotriva voinţei ei și nici să se căsătorească. Artista îi aducea acuzaţii grave lui Jamie Spears, susţinând că el şi echipa lui o tratează ca pe o „sclavă”.

După divorţul de Kevin Federline care a avut loc în anul 2006, aceasta a intrat într-o perioadă de depresie. În 2007, a pierdut custodia copiilor, iar începând cu 2008, nu a mai avut control asupra propriilor finanțe, nici asupra deciziilor legate de propria îngrijire medicală sau de locuință. În această perioadă, artista a fost văzută desculţă la o benzinărie sau cum se rade singură pe cap. La scurt timp, a fost diagnosticată cu tulburări psihice.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

Citește și: Britney Spears a împodobit bradul de Crăciun: „Orice motiv pentru a găsi mai multă bucurie în viață este o idee bună”