Britney Spears a împodobit bradul de Crăciun: „Orice motiv pentru a găsi mai multă bucurie în viață este o idee bună”

Mai fericită ca niciodată că a scăpat de sub tutela tatălui său, Britney Spears reînvață să se bucure de lucrurile mărunte. Printre altele, artista americană a decis să intre în spiritul Crăciunului cu două luni mai devreme.

18 oct. 2021, 16:42
Britney Spears a împodobit bradul de Crăciun: „Orice motiv pentru a găsi mai multă bucurie în viață este o idee bună”

Britney Spears a împodobit bradul de Crăciun şi le-a adus la cunoştinţă acest lucru fanilor printr-o postare pe Instagram.

Voi fi sinceră și voi spune că am așteptat atât de mult timp să scap de situația în care mă aflam … iar acum că am ajuns aici mi-e frică să fac ceva pentru că mi-e teamă că voi face o greșeală! De atâția ani mi s-a spus mereu că dacă reușesc să fac lucruri, se poate termina … și nu s-a terminat niciodată! Am muncit atât de mult dar acum că totul s-a sfârșit sunt foarte fericită, dar sunt multe lucruri care mă sperie (…)

Nu am făcut nimic ca să fiu tratată așa cum am fost tratată în ultimii 13 ani! Sunt dezgustată de sistem și îmi doresc să locuiesc în altă țară! Anul acesta sărbătoresc Crăciunul, mult mai devreme … pentru că de ce nu???!!!!! Cred că orice motiv pentru a găsi mai multă bucurie în viață este o idee bună … și nu este un secret că am trecut prin asta în trecut … așa că s-ar putea să fac lucrurile puțin altfel de acum încolo! Doamne ai milă de sufletele familiei mele dacă voi da vreodată un interviu! Între timp … mă țin departe de afaceri, care sunt tot ce am cunoscut toată viața mea … de aceea este atât de confuz pentru mine! Oricum … Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!„, a scris artista pe Instagram.

Citeste si Britney Spears s-a logodit! Fericitul eveniment a avut loc la scurt timp după ce tatăl ei a renunţat la tutelă

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

La sfârşitul lunii septembrie, judecătoarea Brenda Penny a decis, „în interesul” artistei, să-i suspende lui Jamie Spears, tatăl lui Britney, rolul de tutore. Tutela a fost instituită în 2008 după tulburările psihice manifestate de vedetă. Aceasta rămâne în vigoare pentru moment, însă tatăl artistei nu mai are, până la noi dispoziţii, niciun cuvânt de spus în gestionarea vieţii private sau a veniturilor fiicei sale.

În prezent, artista în vârstă de 39 de ani se bucură de o vacanță alături de iubitul ei într-un loc de vis.

Citeste si Britney Spears, acuzaţii fără precedent la adresa tatălui ei: „Mă simt abuzată. Mi s-a montat un dispozitiv intrauterin şi nu mi se dă voie să renunţ la el”