Britney Spears s-a logodit! Fericitul eveniment a avut loc la scurt timp după ce tatăl ei a renunţat la tutelă

Soarele începe să răsară şi pe strada lui Britney. După 13 ani în care s-a aflat sub tutela tatălui său şi a avut numeroase restricţii privind administrarea banilor proprii şi a activităţilor de zi cu zi, artista pare să fi intrat într-o nouă etapă.

13 sept. 2021, 12:16
Britney Spears s-a logodit! Fericitul eveniment a avut loc la scurt timp după ce tatăl ei a renunţat la tutelă

Britney Spears s-a logodit la câteva zile după ce tatăl său a renunţat la tutela asupra ei. Vedeta a anunţat fericitul eveniment pe Instagram, într-o postare în care apare alături de logodnicul ei.

Nu pot să cred!”, spune Britney, arătând inelul de logodnă, moment în care Sam Asghari o întreabă dacă îi place. „Daaa”, răspunde ea, fericită. Bijuteria are un diamant de patru carate, gravat în interior cu cuvântul „leoaică”, porecla vedetei.

Citeste si Magda Ciumac, indignată de faptul că fiul ei trebuie să poarte mască la şcoală: „La Untold, au stat cu miile fără mască. Eu trăiesc după regulile mele”

Fanii au felicitat-o pe Instagram, dar, în acelaşi timp, au rugat-o să facă un contract prenupţial.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Britney Spears, acuzaţii fără precedent la adresa tatălui ei: „Mă simt abuzată. Mi s-a montat un dispozitiv intrauterin şi nu mi se dă voie să renunţ la el”

În luna iunie a acestui an, Britney Spears a lansat un atac fără precedent la adresa tatălui ei. Cântăreaţa îi aducea acuzaţii deosebit de grave bărbatului care i-a dat viaţă, susţinând că se simte ca o sclavă.

Artsita declara, la acel moment, că tatăl ei nu îi dă voie să renunțe la dispozitivul contraceptiv care i-a fost montat împotriva voinţei ei și nici să se căsătorească. Artista îi aducea acuzaţii grave lui Jamie Spears, susţinând că el şi echipa lui o tratează ca pe o „sclavă”.

După divorţul de Kevin Federline care a avut loc în anul 2006, aceasta a intrat într-o perioadă de depresie. În 2007, a pierdut custodia copiilor, iar începând cu 2008, nu a mai avut control asupra propriilor finanțe, nici asupra deciziilor legate de propria îngrijire medicală sau de locuință. În această perioadă, artista a fost văzută desculţă la o benzinărie sau cum se rade singură pe cap. La scurt timp, a fost diagnosticată cu tulburări psihice.

Cântăreața are o avere estimată la aproximativ 60 de milioane de dolari și luptă pentru a-și recâștiga drepturile și pentru a-l opri pe  tatăl ei și echipa legală a acestuia de la a-i controla viața. În faţa instanţei, cântăreaţa i-a spus judecătoarei: „Mă simt abuzată, mă simt hărțuită și foarte singură. Am obosit să fiu singură. Vreau ca această tutelă judiciară să se încheie – cred cu adevărat că este abuzivă. Vreau să mă pot căsători cu iubitul meu și să am un copil, dar ei îmi spun că nu pot face asta. Mi s-a montat un dispozitiv intrauterin, pentru a mă împiedica să am un copil. Vreau să merg la un medic și să renunț la el, pentru a putea avea un copil, dar ei mi-au spus că nu am voie. Mă simt abuzată, intimidată și singură”, spunea Spears în faţa judecătorului.

Citeste si Agresoarea Mirelei Vaida, şanse mari să fie externată de la Psihiatrie: „Pot să ies. M-am făcut bine. Am nevoie doar de cineva să semneze pentru mine”