Magda Ciumac, indignată de faptul că fiul ei trebuie să poarte mască la şcoală: „La Untold, au stat cu miile fără mască. Eu trăiesc după regulile mele”

Magda Ciumac este revoltată de faptul că elevii sunt obligaţi să stea cu orele cu măştile pe faţă, în timp ce această regulă nu se aplică şi miilor de oameni care participă la marile festivaluri.

13 sept. 2021, 11:37
Magda Ciumac, indignată de faptul că fiul ei trebuie să poarte mască la şcoală: „La Untold, au stat cu miile fără mască. Eu trăiesc după regulile mele”

Magda Ciumac a postat pe Facebook un colaj din două fotografii, una reprezentând miile de participanţi de la untold, cealaltă reprezentând elevi cu măşti pe faţă. În comentariul care însoţeşte colajul, fosta soţie a lui Tolea Ciumac spune că fiul ei nu va purta mască la şcoală decât dacă va dori acest lucru.

Cine este de-acord? Stop purtarea măștii în școli! De ce toată lumea: la spectacole, concerte, mare, localuri etc (cu miile) fără mască și copiii, cu măști la școală, ore întregi? Și nu mă luați cu: este în aer liber, bla bla bla! Care nu este de-acord cu mine, îl rog să stea 6-7 ore cu masca fiului meu (elev de liceu) ori a oricărui copil (de gradință ori școală primară, dar și a bieților profesori etc! Apropo: fiul meu, o să poarte masca doar dacă o să dorească el!”, a scris Magda pe Facebook.

Citeste si Agresoarea Mirelei Vaida, şanse mari să fie externată de la Psihiatrie: „Pot să ies. M-am făcut bine. Am nevoie doar de cineva să semneze pentru mine”

Magda Ciumac, indignată de faptul că elevii sunt obligaţi să respecte „reguli tâmpite”

Fosta vedetă OTV este de părere că autorităţile obligă elevii să respecte „reguli tâmpite” şi subliniază faptul că ea nu se va lăsa niciodată „supusă, umilită, manipulată„.

Să nu aud reclamații! Este strict alegerea lui! Este mai important să fie el fericit, să respire normal și să aleagă el ce dorește, decât ,,regulile tâmpite,, Culmea: mulți supuși. Oameni buni, când o să înțelegeți? Puterea, alegerile și tot ce urmează, stă în noi, societatea, nu în cei care sunt ,,sus,,! Când o să realizați acest lucru, când o să-i lăsați să cadă și când nu o să mai fiți supuși, abia atunci o să fie bine! Eu trăiesc după regulile și principiile mele! Este viața mea și eu hotărăsc ce să fac și fiul meu! Cui nu-i place, să stea înghesuit, supus, umilit, manipulat etc!”, a scris aceasta pe Facebook.

Citeste si Cătălin Botezatu a dezvăluit dacă a fost amantul Elenei Ceauşescu: „Viaţa mea e un film. Joc un rol ingrat care este asumat”