Britney Spears, stăpâna unor SCLAVE SEXUALE. Cum îşi biciuieşte roabele care se plimbă în genunchi în faţa ei

De când s-a lansat în muzică, Britney Spears şi-a construit imaginea unei fete cuminţi, populare, care se juca inocent cu guma de mestecat şi care era mereu într-o dispoziţie jovială. Acum, de când şi-a relansat cariera, Britney Spears a schimbat cărţile şi îşi arată faţa de divă sexy, căreia nu îi este teamă să se joace cu obiecte sexuale în videoclipurile ei.

02 oct. 2013, 19:39
Britney Spears, stăpâna unor SCLAVE SEXUALE. Cum îşi biciuieşte roabele care se plimbă în genunchi în faţa ei

După ce a fost pe culmile succesului şi a avut la picioare tot ce şi-ar putea dori vreodată cineva, Britney Spears a dat cu piciorul la toată munca ei, devenind peste noapte, dintr-o prinţesă a muzicii, o dependenţă de droguri şi protagonistă în nenumărate scandaluri.

Acum, Britney Spears munceşte din greu la relansarea carierei sale muzicale. Recent, artista şi-a lansat un nou videoclip, nerecomandat copiilor.

În noul ei videoclip, „Work B****”, Britney Spears apare în ipostaze desprinse parcă din filmele pentru adulţi. Îmbrăcată sumar şi foarte sexy, vedeta apare alături de câteva femei îmbrăcate în costume din latex, simulând împreună cu acestea câteva jocuri sexuale. În câteva scene, Britney Spears îşi domină dansatoarele, le loveşte cu biciul ca pe nişte sclave, în timp ce ele stau în genunchi în faţa ei.

CITEŞTE ŞI: Britney Spears lansează un nou HIT. Melodia face parte din coloana sonoră a filmului „The Smurfs 2”