BRomania a fost prins drogat la volan. Matei Dima a recunoscut acuzațiile și a primit verdictul

BRomania a fost prins drogat la volan, pe raza stațiunii Râșnov, în luna martie a anului 2021. Matei Dima a recunoscut în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnești acuzațiile care i s-au adus, solicitând încheierea unui acord de recunoaștere a vinovăției.

30 ian. 2023, 09:37
BRomania a fost prins drogat la volan. Matei Dima a recunoscut acuzațiile și a primit verdictul
BRomania a fost prins drogat la volan

BRomania a fost prins drogat la volan. Cererea de încheiere a acordului de recunoaștere de vinovăție a fost acceptată de procurori. Pe 26 ianuarie a fost emisă hotărârea Judecătoriei Zărnești prin care a fost validat acordul.

Citește și: Câți bani a costat filmul „Teambuilding”. Matei Dima: „Dacă nu mergea, riscam să ajungem pe străzi”

BRomania a fost prins drogat la volan

Matei Dima a primit o amendă penală de 10.000 de lei, sumă pe care trebuie să o plătească în 3 luni de la pronunțarea deciziei definitive, sau eșalonat, în rate lunare, pe o perioadă de cel mult 2 ani.

Decizia instanței nu este definitivă și poate fi contestată. Matei Dima, alias BRomania, este unul dintre producătorii de film de succes de la noi din țară. A regizat, de curând, producțiile Teambuilding și Romina VTM.

BRomania a reuşit să-şi facă un nume în publicitate şi cinematografie. Deși până acum nu și-a asumat public vreo relație, a mărturisit că este gata să se așeze la casa lui și să își întemeieze o familie.

Chiar dacă nu a vorbit niciodată public despre femeile din viața lui, de-a lungul timpului au apărut tot felul de fotografii cu Matei în compania vreunei domnișoare, iar pe unele dintre ele le-a prezentat și părinților. La cei 35 de ani, Matei Dima a mărturisit că nu doar că se simte pregătit să devină tată, dar i-ar face mare plăcere ca vreo fostă iubită să vină să-i spună că are un copil cu el.

Întrebat dacă există vreo posibilitate să se trezească la ușă cu vreun copil care să-i spună tată, Matei Dima a mai spus că nu exclude acest scenariu și chiar și-ar dori să fie pus în această postură. „Între noi fie vorba, mă mir că nu a apărut vreun copil. Am avut o perioadă mai rebelă și mă așteptam să vină câțiva să spună că-s copiii mei”, a spus BRomania.