CTP, dezgustat de filmul „Teambuilding”: „Mă scuipau maimuțele dacă-l urmăream până la final. L-am închis la jumătate”

CTP s-a ferit să comenteze despre filmul „Teambuilding", până astăzi. Totuși, după ce a fost impulsionat de internauți să realizeze un review, CTP a reacționat în stilul caracteristic. 

08 ian. 2023, 21:28
CTP, dezgustat de filmul „Teambuilding”: „Mă scuipau maimuțele dacă-l urmăream până la final. L-am închis la jumătate”

Filmul „Teambuilding” a rulat în cinematografele din România din luna septembrie, dar abia din decembrie a fost urcat pe Netflix. Abia după ce lungmetrajul a fost postat pe internet au început dezbaterile.

Unii au lăudat producția lui Matei Dima, alții au ridiculizat-o sau au jignit-o, etichetând-o drept „o mizerie”. Jurnalistul CTP, care de-a lungul timpului s-a remarcat și drept critic de film, face parte din cea de-a doua categorie, a celor care nu au fost deloc încântați de producție, invocând clișeele, excesul de cuvinte și de scene vulgare și jocul actoricesc modest.

CTP a dezvăluit că nu a putut rezista decât la jumătate de film.

„S-a râs la Teambuilding. Sunt întrebat de ce nu spun nimic de filmul românesc Teambuilding. Mai ales că scriu alții despre el pe net și pretind că aș fi scris eu. Există un răspuns: l-am văzut până la jumătate, acasă, pe computer, și a trebuit să mă opresc pentru că se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau.

Nu de film, râdeau de mine. Dacă aș și scrie ceva, orice, despre Teambuilding, cred că primatele ar începe să mă scuipe. Ce ziceți, am pierdut mult că nu l-am văzut pe tot?”, a comentat CTP.

 

„Teambuilding”: cel mai controversat film și cel mai urmărit

 

Filmul regizat de Matei Dima, vloggerul cunoscut publicului larg drept BRomania, a fost cel mai mare succes al anului 2022 în cinematografe, potrivit Cinemagia. A avut 983.000 de spectatori şi 23,16 milioane de lei încasări de la premiera de la sfârşitul lunii septembrie.

De asemenea, este cel mai urmărit film pe Netflix în ultimele zile, potrivit topului public al rețelei.

Lungmetrajul „Teambuilding” este o satiră groasă a relației dintre angajați și șefi în marile companii – multinaționale.