BRomania i-a botezat băiețelul lui Cristi Pulhac: „Raluca se cunoaște cu el, din Generală”

BRomania i-a botezat băiețelul lui Cristi Pulhac. Fostul fotbalist și-a creștinat copilul într-un cadru restrâns, intim, fiind împreună doar cu familia. Raluca l-a născut pe Aris Cristian în decembrie, înainte de sărbători.

27 feb. 2023, 15:43
BRomania i-a botezat băiețelul lui Cristi Pulhac: „Raluca se cunoaște cu el, din Generală”
BRomania i-a botezat băiețelul lui Cristi Pulhac

BRomania i-a botezat băiețelul lui Cristi Pulhac. Evenimentul a fost unu restrâns, doar membrii familiei au luat parte, dar și nașul. Fostul internațional nu a vrut să facă mare tam-tam cu botezul micuțului său, de aceea și-a cerut scuze prietenilor pentru faptul că nu i-a invitat.

Citește și: Surpriză memorabilă făcută de BRomania pentru tatăl său. L-a făcut să plângă instant: „Nu m-am simțit niciodată mai fericit”

BRomania i-a botezat băiețelul lui Cristi Pulhac

În primul rând, a fost ceva restrâns, nu prea suntem noi adepții petrecerilor mari, cu multă lume și aici sper să mă audă și cei care vor afla, nu am avut invitați foarte mulți, a fost ceva mai intim, între noi, cu familia, am vrut să ne bucurăm și noi puțin de momentul acesta și de asta mulți vor afla acum, mulți colegi de-ai mei, sper să nu se supere, așa am decis noi, să fie ceva mai intim, așa cum a fost și cu nașterea lui Aris, practic mulți au aflat și când am anunțat pe rețelele de socializare și am vrut să ne bucurăm de momentele acestea.

Îți dai seama că am avut emoții, e o bucurie mare, cum am dat și declarația acum 2 săptămâni când am anunțat, a fost un cadou extraordinar pentru noi, mai ales că a venit înainte de Crăciun și totul a fost perfect, am zis să mergem pe linia asta și să ne bucurăm în continuare și la botez, emoțiile le am și acum, nu au dispărut, chiar dacă e a doua zi a fost o petrecere foarte frumoasă, cu familia, să spun așa.

A fost foarte liniștit, chiar am avut emoții cu Raluca, ne-am rugat amândoi să fie ok, să nu plângă mult, dar a fost foarte liniștit, mai ales că știm că îi place la băiță, îi place foarte mult, dar fiind și foarte multă lume, agitație, Biserică, ne-am gândit să nu plângă prea mult, dar a fost foarte liniștit, chiar zâmbăreț, a zâmbit încontinuu.”, a mărturisit Cristi Pulhac, la Antena Stars.

Cristi Pulhac a mai explicat cum l-a ales pe BRomania să fie nașul de botez al copilului său.  Actorul se știe cu soția fostului internațional, sunt prieteni din Generală. ”Da, a fost Matei (n.r. BRomania), noi ne-am dorit foarte mult ca el să fie nașul copilului nostru și el, practic suntem prieteni de ceva timp, Raluca se cunoaște cu el, pentru că sunt amândoi din Constanța. Se cunosc din Generală, se știu de foarte mult timp și practic asta ne-a legat și mai mult, ne înțelegem foarte bine și de asta suntem o familie acum, suntem și prieteni, ne-am bucurat foarte mult.”, a mai spus fostul fotbalist.