Surpriză memorabilă făcută de BRomania pentru tatăl său. L-a făcut să plângă instant: „Nu m-am simțit niciodată mai fericit”

Matei Dima își iubește necondiționat persoanele cele mai importante din viața lui și încearcă să le arate cu fiecare ocazie cât de mult contează pentru el.

08 feb. 2023, 10:05
Surpriză memorabilă făcută de BRomania pentru tatăl său. L-a făcut să plângă instant: „Nu m-am simțit niciodată mai fericit”

BRomania a mers cu tatăl său la reprezentanța BMW ca să își caute o mașină pentru filmări. Bărbatul a inspectat mașina, s-a urcat la volanul automobilului, l-a testat, iar la final actorul i-a făcut o surpriză uriașă: i-a dat vestea că mașina îi aparține.

Citește și BRomania, pregătit să devină tată: „Le-am zis că am o carieră, dar nimeni nu era impresionat. Toți mă întrebau de copii și familie”

Surpriza plănuită în detaliu de BRomania pentru tatăl său

Momentul a fost extrem de emoționant și chiar aveau ochii în lacrimi. BRomania își dorea de multă vreme să-i facă un cadou memorabil tatălui său.

Citește și Câți bani a costat filmul „Teambuilding”. Matei Dima: „Dacă nu mergea, riscam să ajungem pe străzi”

„Săptămâna trecută i-am făcut o surpriză tatălui meu. A fost o surpriză pe care am regizat-o destul de greu, pentru că am vrut să ajungem la BMW, l-am mințit că vreau să mă uit eu pentru niște mașini, pentru filmări. Cei de acolo au fost foarte drăguți, l-au ghidat ușor, ușor spre camera unde îl aștepta mașina și după cum vedeți și în filmare, îl aștepta un X5 nou-nouț. Și vă jur din tot ce am făcut până acum, nu m-am simțit niciodată mai fericit decât să-i văd reacția când primește acest cadou pe care îl merită și l-a meritat toată viața, dar în sfârșit acum am putut să i-l ofer”, a spus Matei Dima.

După succesul pe care l-a simțit din plin în 2022, datorită filmului lansat „Teambuilding”, BRomania nu a uitat de unde a plecat și a simțit nevoia să își răsplătească părinții.

După întoarcerea sa din Statele Unite ale Americii, unde a studiat actoria, BRomania, pe numele său real Matei Dima, a bubuit online-ul cu sketch-uri postate de Youtube, iar numărul vizualizărilor au ajuns să fie de ordinul milioanelor. Artistul este printre primii vloggeri care au avut curajul să înceapă o carieră în social media. După muncă și răsplată, Matei Dima a reușit, cu sprijinul părinților și a persoanelor apropiate, să ajungă la succes.

Matei Dima a trecut imediat pe piața cinematografică din România, după ce a văzut că publicul rezonează cu materialele lui. Producțiile sale au avut un real succes, atât în privința publicului, cât și în privința banilor.