BRomania, marele absent de la ziua de naștere a iubitei sale. S-a rupt lanțul de iubire dintre Matei Dima și fata lui M.M. Stoica?

Matei Dima, cunoscut drept BRomania, a fost surprins în ce se săruta cu fata lui M.M. Stoica, Teodora, dar actorul a lipsit de lângă presupusa lui parteneră într-una dintre cele mai importante zile ale tinerei.

25 sept. 2023, 22:41
BRomania, marele absent de la ziua de naștere a iubitei sale. S-a rupt lanțul de iubire dintre Matei Dima și fata lui M.M. Stoica?
BRomania și fiica lui M.M Stoica nu ar mai forma un cuplu, după ce în urmă cu doar o lună se afișau fericiți împreună

BRomania a fost surprins în timp ce se săruta cu foc cu fata luiu M.M. Stoica, Teodora, în urmă cu numai câteva săptămâni, dar niciunul dintre ei nu a declarat în mod oficial că ar forma un cuplu, ambii fiind ocupați până peste cap cu munca.

Citește și: Teodora Stoica s-a cuplat cu BRomania. Cei doi şi-au dat frâu liber sentimentelor într-un club de pe Litoral FOTO

Viața profesională părea că nu reprezintă un obstacol în fața iubirii, pentru că, în urmă cu doar o lună, relația dintre cei doi era una destul de apropiată. Cu toate astea, Matei Dima nu ar fi fost prezent la ziua de naștere a Teodorei, semn pe care mulți l-au interpretat ca pe o despărțire tacită.

Aparițiile celor doi nu s-au rezumat doar la câteva evenimente mondene, ci și la câteva sportive, acolo unde au mers să își susțină echipa facorită de fotbal.

Potrivit Viva, Teodora Sroica ar fi organizat o mare petrecere de ziua ei, iar BRomania a lipsit cu desăvârșire, semn că între cei doi ar fi apărut o ruptură.

Citește și: BRomania nu este adeptul aventurilor de-o noapte: „E foarte greu, eu sunt un tip timid”

Cu toate că nu au precizat nicunul nimic legat de acest subiect, Teodora își vede în continuare de viață și este pusă pe făcut mișcare. Fiica lui M.M. Stoica ar fi pasionată de alergare, participînd în același timp la tritatlonuri.

BRomania nu se lasă nici el mai prejos, mai ales că merge la sală de ceva timp. Actorul a reușit să slăbeascp 17 kilograme într-un timp record. În acest demers a fost ajutat de un antrenor personal, din câte lasă de înțeles vedeta, pe conturile sale de pe platformele sociale.


Calendar 2024
Calendar 2024