Teodora Stoica s-a cuplat cu BRomania. Cei doi şi-au dat frâu liber sentimentelor într-un club de pe Litoral FOTO

Teodora Stoica, 29 de ani, şi Matei Dima, alias BRomania, 36 de ani, au fost surprinşi în ipostaze intime la Nostalgia, un festival de muzică care a avut loc weekend-ul trecut în Constanța. 

30 aug. 2023, 17:16

Teodora Stoica s-a cuplat cu BRomania. Fiica lui Mihai Stoica și cunoscutul actor BRomania au avut o întâlnire pe litoral, care a dus la o apropiere neașteptată. Conform Cancan, Teodora Stoica și Matei Dima au petrecut timp împreună, discutând și dansând, iar apoi au ajuns să se sărute. După câteva ore petrecute împreună la Nostalgia, BRomania şi Teodora Stoica au plecat împreună!

Citeşte şi: Adriana Bahmuţeanu, supusă unei intervenţii chirurgicale. „Este o operaţie pe viaţă, cu efect ireversibil”

Acum câteva luni, BRomania, pe numele real Matei Dima, anunța că s-a despărțit de cea cu care a avut o relație timp de un an şi mărturisea că este pregătit să își întemeieze o familie. „Iată-mă aici, singur și gata să am o familie. Sunt gata, vreau să anunț, în exclusivitate la voi, că mi-ar plăcea să am o familie”, spunea Matei Dima.

Citeşte şi: Gina Pistol a fost înşelată de două ori. Ce decizie a luat soţia lui Smiley: „Mă deranjează să ştiu că are aventuri”

Teodora Stoica a dezvăluit, recent, că acum trei ani s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, mai precis cu un cancer de tiroidă cu metastaze la plamâni şi la oase. Tatăl ei a făcut eforturi mărețe pentru a-și salva fiica și, în paralel, a luat calea bisericii. Tratamentul și-a făcut efect, iar Memelușa s-a însănătoșit, dar și-a schimbat radical stilul de viață avut până-n acel moment.