BRomania, pregătit să devină tată: „Le-am zis că am o carieră, dar nimeni nu era impresionat. Toți mă întrebau de copii și familie”

Matei Dima, alias BRomania, a mărturist că este pregătit să devină tată şi să-şi întemeieze o familie. Acesta a povestit o întâmplare de la întâlnirea de 10 ani de la terminarea liceului, când a realizat că este singurul dintre foștii săi colegi care nu are un copil, ceea ce i-a dat de gândit. "Le-am zis că am o carieră, dar nimeni nu era impresionat. Toți mă întrebau de copii și familie".

25 iul. 2022, 10:38
BRomania, pregătit să devină tată: „Le-am zis că am o carieră, dar nimeni nu era impresionat. Toți mă întrebau de copii și familie”

BRomania a reuşit să-şi facă un nume în publicitate şi cinematografie. Chiar dacă până acum nu și-a asumat public vreo relație, Matei Dima, căci acesta este numele său adevărat, a mărturisit că este gata să se așeze la casa lui și să își întemeieze o familie.

Chiar dacă nu a vorbit niciodată public despre femeile din viața lui, de-a lungul timpului au apărut tot felul de fotografii cu Matei în compania vreunei domnișoare, iar pe unele dintre ele le-a prezentat și părinților. La cei 35 de ani, Matei Dima a mărturisit pentru EGO.ro că nu doar că se simte pregătit să devină tată, dar i-ar face mare plăcere ca vreo fostă iubită să vină să-i spună că are un copil cu el.

Citeşte şi: Florin Ristei, pregătit să-şi formeze o familie: „Viaţa mea s-a schimbat în bine”

BRomania a povesit despre un moment stânjenitor de la întâlnirea de 10 ani de la terminarea liceului. Artistul a spus că este singurul dintre foștii săi colegi care nu are un copil, ceea ce i-a dat de gândit.

„Timpul trece, însă noi încercăm să facem fiecare secundă să conteze. Am fost la întâlnirea de 10 ani de la terminarea liceului, dar n-a fost chiar așa tare. Era o atmosferă ciudată. În primul rând toate fetele, dar și băieții, ziceau cum îi cheamă și câți copii au. Toată lumea aplauda. Când a venit rândul meu, le-am zis că am o carieră, dar nimeni nu era impresionat. Toți mă întrebau de copii și familie”, a povestit BRomania.

Citeşte şi: STUDIU Vârsta la care oamenii sunt cu adevărat fericiţi şi împliniţi. Doar 20% dintre persoanele care nu au împlinit încă 40 de ani se declară cu adevărat fericite

Artistul a mărturisit că este pregătit să devină tată. Întrebat dacă există vreo posibilitate să se trezească la ușă cu vreun copil care să-i spună tată, Matei Dima a mărturisit, pentru EGO.ro, că nu exclude acest scenariu și chiar și-ar dori să fie pus în această postură.

„Între noi fie vorba, mă mir că nu a apărut vreun copil. Am avut o perioadă mai rebelă și mă așteptam să vină câțiva să spună că-s copiii mei”, a spus BRomania.