Florin Ristei, pregătit să-şi formeze o familie: „Viaţa mea s-a schimbat în bine”

Florin Ristei este pregătit să-şi formeze o familie alături de iubita lui, Naomi Hedman. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare de la „X Factor”. La acea vreme, ea era concurentă, iar el jurat, iar după terminarea competiției au început o poveste de dragoste.

23 iul. 2022, 00:21
Florin Ristei, pregătit să-şi formeze o familie: „Viaţa mea s-a schimbat în bine”
Florin Ristei, pregătit să-şi formeze o familie

Florin Ristei, pregătit să-şi formeze o familie. Relaţia artistului cu Naomi merge de minune, tânăra a renunțat la viața din Londra și a rămas în România, pentru iubitul său. Deși adaptarea nu a fost tocmai ușoară, cei doi au găsit un echilibru și au făcut lucrurile să funcționeze.

Citeşte şi: Ce meserie are iubita lui Florin Ristei: „Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună”

Florin Ristei, pregătit să-şi formeze o familie

Nu doar viaţa lui Naomi s-a schimbat, ci a lui Florin Ristei. Acesta mărturiseşte că relaţia pe care o are cu iubita lui l-a făcut mai empatic cu cei din jur. Mai mult decât atât, spune că este pregătit să îşi întemeieze o familie. Acesta este fericit alături de aleasa sa, iar lucrurile merg foarte bine în relație.

Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie. Am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc. (…) Cam greu cu acomodarea, atunci când vii din Londra. Dar ieşim în câteva locuri. Și-a făcut câteva cunoştinţe. Grupul meu de prieteni îi este chiar foarte apropiat.

M-am gândit şi să-mi întemeiez o familie. Dar nu ştiu dacă Londra ar fi destinaţia câştigătoare pentru asta. Mai e timp de gândire la acest capitol. Dar mi-ar plăcea ca, mai târziu, mai ales dacă o să avem copii, să trăim într-o ţară în care să nu le lipsească nimic, de la infrastructură, până la educaţie şi bun simț.”, a declarat Florin Ristei, potrivit okmagazine.ro.

Ce face iubita lui Ristei pentru bani

Ristei a recunoscut că Naomi câștiga mai mult decât el, datorită contractelor de modeling profesionist cu branduri celebre. “Ea s-a mutat aici, are adresă la mine. Are permis de ședere pe cinci ani. A început să înțeleagă românește, prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau.

Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri două, trei zile. A fost prin Suedia ultima dată.

A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri mari. Dacă faci una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12, seara… aia e!”, a declarat Florin Ristei în cadrul podcastului găzduit de Speak.