Broşura de admitere în învăţământul liceal, profesional de stat şi învăţământul dual a fost publicată pe site-ul ISMB

Publicat: Miercuri, 27 Mai 2020 19:12 // Actualizat: Joi, 28 Mai 2020 06:26 // Sursa: romaniatv.net

Broşura de admitere în învăţământul liceal, profesional de stat şi învăţământul dual pentru anul şcolar 2020-2021 a fost publicată pe site-ul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. Aceasta cuprinde informaţi legate de admitere, dar şi reprezintă şi un ghid util pentru absolvenţii clasei a VIII-a şi părinţii acestora.

Broşura cuprinde informaţii legate de admiterea în învăţământul liceal, învăţământul şi învăţământul dual şi reprezintă un ghid util atât pentru absolvenţii clasei a VIII-a, cât şi pentru părinţii acestora, în vederea orientării şcolare pentru clasa a IX-a. În broşură sunt prezentate rutele educaţionale care pot fi urmate, profilurile de pregătire, dar şi condiţiile de admitere.

Citeşte şi: Cum se calculeaza MEDIA DE ADMITERE la liceu. FORMULA DE CALCUL pentru 2020

Broşura este editată de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti prin Comisia de Admitere a Municipiului Bucureşti şi este distribuită gratuit tuturor absolvenţilor clasei a VIII-a din anul şcolar 2019-2020. Pe lângă versiunea tipărită a revistei, versiunea electronică a acesteia se poate descărca de pe site-ul http://ismb.edu.ro 

De asemenea, broşura cuprinde şi calculul mediei de admitere, calendarul admiterii pentru învăţământul profesional de stat, modelul de fişe de înscriere.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
admitere borşură învăţământ Romania
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8730
RON
22 Oct
noapte 6 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H