Bruce Williamson, fost solist al trupei The Temptations, a murit de coronavirus

Bruce Williamson, unul dintre vocaliştii principali ai trupei americane de muzică soul The Temptations, a decedat în urma infectării cu coronavirus, la vârsta de 49 de ani, conform DPA.

RomaniaTV.net
08 sept. 2020, 06:43
Bruce Williamson, fost solist al trupei The Temptations, a murit de coronavirus

Cântăreţul a decedat duminică seară la Mountain View Hospital din Las Vegas, au declarat luni impresarii săi pentru publicaţia USA Today. Fiul cântăreţului şi-a exprimat regretul prin intermediul unei postări pe Facebook: „”Nu există cuvinte în lumea asta care să exprime felul în care mă simt acum. Te iubesc, tati, mulţumesc că ai fost grozav, mulţumesc pentru că ai fost iubitor, mulţumesc pentru că Ai Fost Cine Eşti… Ne vom întâlni din nou”, a declarat Bruce Alan Williamson Jr.

Citeşte şi: A murit Richard Street, fost cântăreţ al grupului The Temptations

„Regretăm moartea unuia dintre fraţii noştri. Odată ce faci parte din Temptation, rămâi mereu membru Temptation”, a declarat Otis Williams, unul dintre componenţii originali ai trupei, pentru USA Today. 

Williamson şi-a început activitatea muzicală în corul bisericii. Acesta a făcut parte din trupa The Temptations în perioada 2006-2015. Printre hiturile formaţiei se numără ”My Girl”, ”I Can’t Get Next to You” şi ”Papa Was A Rollin’ Stone”, lansate la casa de discuri Motown Records, în anii ‘1960 şi ‘1970.