Bruce Willis a împlinit 69 de ani. Imagine emoționantă cu Demi Moore și actorul bolnav de demență: „Suntem atât de recunoscători că te avem”

Bruce Willis a împlinit 69 de ani și a avut parte de o aniversare specială, în care a avut alături multe persoane dragi, atuala soție, fetele, dar și fosta. Pe actor și Demi Moore îi leagă 13 ani de căsnicie și trei fete minunate. Chiar dacă au divorțat în 2000, cei doi au o relație specială și s-au susținut reciproc, mai ales în ultimii ani.

22 mart. 2024, 21:54
Bruce Willis a împlinit 69 de ani. Imagine emoționantă cu Demi Moore și actorul bolnav de demență: „Suntem atât de recunoscători că te avem”
Bruce Willis a împlinit 69 de ani

Bruce Willis a împlinit 69 de ani. După ce a fost diagnosticat cu afazie în 2022 și a renunțat la actorie, Demi Moore a devenit tot mai apropiată de actuala familie a actorului și este nelipsită de la aniversările fostului său soț.

Citește și: Dezvăluirea cutremurătoare a soției lui Bruce Willis. Cum are fiica lor de 9 ani grijă de marele actor

Bruce Willis a împlinit 69 de ani

La mulți ani, BW! Te iubim și suntem atât de recunoscători că te avem”, a scris Demi Moore la imaginea postată, care a adunat zeci de mii de like-uri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Demi Moore (@demimoore)

Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie în martie 2022, care ulterior s-a transformat în demență frontotemporală. Se spune că această afecțiune cauzează schimbări de personalitate, comportament obsesiv și dificultăți de vorbire. „Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar”, spunea Emma Heming, actuala soție.

Glenn Gordon Caron îl vizitează frecvent pe Bruce Willis, pe care încă îl recunoaşte, spune el:  „Ceea ce face ca boala lui să fie atât de halucinantă este că, dacă ai petrecut vreodată timp cu el, ştii că nimeni nu avea atâta bucurie de a trăi ca el. Iubea viaţa şi se trezea în fiecare dimineaţă pentru a-şi trăi viaţa din plin. Ideea că acum vede viaţa printr-o uşă de protecţie nu are niciun sens. Este cu adevărat un tip incredibil”.