Dezvăluirea cutremurătoare a soției lui Bruce Willis. Cum are fiica lor de 9 ani grijă de marele actor

De curând, marele actor de la Hollywood, Bruce Willis a fost diagnosticat cu o boală cumplită, respectiv cu demență frontotemporală. Iată ce mărturisire emoționantă a făcut nevasta acestuia.

24 mai 2023, 20:54
Dezvăluirea cutremurătoare a soției lui Bruce Willis. Cum are fiica lor de 9 ani grijă de marele actor
Dezvăluirea cutremurătoare a soției lui Bruce Willis. Cum are fiica lor de 9 ani grijă de marele actor

Recent, Bruce Willis a fost diagnosticat cu o boală devastatoare, respectiv cu demență frontotemporală. Aceasta este o afecțiune degenerativă, care poate afecta în mod semnificativ calitatea vieții. Tocmai din acest motiv, actorul a renunțat la cariera sa din Hollywood. În primă fază, actorul de 68 de ani fusese diagnosticat cu afazie, dar după mai multe analize și cercetări, medicii au ajuns la altă concluzie.

Citește și: Personalul casnic din Italia, inclusiv badantele și menajerele, trebuie să facă plata anticipată a impozitului pe venit

Soția marelui actor a împărtășit cu comunitatea sa de pe rețelele de socializare o poveste de-a drepul cutremurătoare. Emma Heming Willis a dezvăluit în ce fel are fiica lor, Evelyn, își îngrijește tatăl pentre a-l ajuta să treacă mai ușor peste această perioadă.

„Trebuie să vă spun această poveste și voi încerca să o fac fără să plâng”, a început aceasta povestea cutremurătoare.

Emma Heming Willis a mărturisit că de fiecare dată când are timp liber, Evelyn caută în mod constant „fapte amuzante despre demență”, iar în căutările ei fetița de doar 9 ani a aflat că persoanele care suferă de această boală se pot deshidrata.

„Acum, treaba asta nu este amuzantă, dar oarecum este. Așa că i-am spus: Evelyn, ne vom asigura întotdeauna că tati are o sticlă de apă în mână. Îți mulțumesc că m-ai anunțat. Dar faptul că ești curioasă și că te informezi despre boala tatălui tău este cel mai iubitor și plin de compasiune lucru pe care îl poți face”, a explicat soția lui Bruce Willis.

Ce mesaj emoționant a primit Bruce Willis de la nevasta lui

Aceasta nu este prima ocazie când Emma vorbește public despre afecțiunea de care suferă soțul ei și despre modul în care s-a modificat viața lor din momentul în care această probelmă a început să fie mai pregnantă. În urmă cu câteva luni, în martie, când actorul a împlinit vârsta de 68 de ani, aceasta i-a transmis un mesaj cât se poate de emoționant.

„Astăzi este ziua de naștere a soțului meu. Mi-am început dimineața plângând, așa cum puteți vedea după ochii mei umflați. Cred că este important să vedeți toate aspectele acestei situații. Oamenii îmi spun mereu: Oh, ești atât de puternică. Nu știu cum reușești. Nu am de ales. Mi-aș dori să am de ales, dar am doi copii de crescut. Câteodată, în viața asta, trebuie să ne punem pe noi hainele de oameni mari și să trecem la treabă. Iar eu asta fac. Dar am momente de tristețe în fiecare zi, am momente de durere în fiecare zi, iar azi, de ziua lui, le simt din plin. Am lucrat la acest filmuleț pe care îl postez pentru ziua de naștere a soțului meu. Nu știu de ce îmi fac asta, pentru că videoclipurile sunt ca un cuțit în inima mea”, a mărturisit Emma Heming pe Instagram.

Citește și: Meta, compania-mamă a Facebook, decizie radicală! Aproximativ 10 mii de angajați rămân fără locuri de muncă