BRUCE WILLIS va fi TATĂ pentru a CINCEA oară

Actorul american Bruce Willis, în vârstă de 58 de ani, va fi tată pentru a cincea oară, după ce s-a confirmat că aşteaptă cel de-al doilea copil de la actuala lui soţie, Emma Heming, în vârstă de 35 de ani, a anunţat miercuri revista People, informează Agerpres.

RomaniaTV.net
19 dec. 2013, 14:10
BRUCE WILLIS va fi TATĂ pentru a CINCEA oară

Ei s-au căsătorit în anul 2009, organizând o ceremonie discretă în insulele Turks şi Caicos, situate în Oceanul Atlantic în apropiere de Bahamas, şi au împreună o fetiţă, Mabel Ray, în vârstă de 20 de luni.

„Sunt mai fericit ca niciodată. Schimb scutece ca un campion„, spunea actorul în luna iunie. „Mi-am dat seama cât de mult îmi iubesc copilul. Cred că acum sunt mai deschis şi îmi dau mai mult interesul ca tată. Sunt mai grijuliu acum pentru că ţin mult la el şi nu mai sunt atât de preocupat de carieră”, mărturisea atunci Willis, care mai are trei copii în vârstă de 19, 22 şi 25 de ani din căsătoria anterioară cu Demi Moore.

Spre deosebire de soţul ei, Emma Heming, care a fost şi ea actriţă, dar şi fotomodel, este la prima căsătorie.

Actorul a apărut anul acesta în pelicula „A Good Day to Die Hard” („Şi mai greu de ucis”), din seria „Die Hard” („Greu de Ucis”) , şi în „G.I. Joe: Retaliation” („G.I Joe: Represalii”) şi „Red 2” („Greu de pensionat 2”). Vara viitoare îl vom vedea în ‘Sin City: A Dame to Kill For’.