Bucătărașul Lulu, dezvăluiri incendiare despre Gașca Zurli! Varodi a spus tot adevărul pe șleau: „Eu am fost primul”

Bucătărașul Lulu a bucurat inimile a milioane de copii, iar plecarea sa din Gașca Zurli a lăsat, cu siguranță, un gust amar prichindeilor care așteptau cu sufletul la gură fiecare show în parte. Acum, Lulu Varodi a făcut dezvăluiri incendiare despre experiența sa în această colaborare.

18 apr. 2024, 10:41
Bucătărașul Lulu, dezvăluiri incendiare despre Gașca Zurli! Varodi a spus tot adevărul pe șleau: „Eu am fost primul”
Bucătărașul Lulu, dezvăluiri incendiare despre Gașca Zurli! Varodi a spus totul adevărul pe șleau: „Eu am fost primul”

Lulu Varodi, unul dintre actorii care au decis să plece din Gașca Zurli, lăsând în urmă multă suferință în rândul copiilor care i-au adorat personajul. Bucătărașul Lulu a adus, ani la rând, zâmbete în sufletele prichindeilor și lecții care vor rămâne alături de ei toată viața. De curând, actorul a fost prezent la emisiunea „Monden Alert” de la Metropola TV, ocazie cu care a făcut o serie de dezvăluiri, care au șocat pe toată lumea. Care este, de fapt, povestea Bucătărașului care a schimbat viețile copiilor.

Citește și: Ce planuri are David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, după ce a ieșit din depresie. ”O să încerc să dau ce este mai bun”

„Sunt Lulu Varodi, eu sunt Lulu înainte de personaj, adică mie mi se spune Lulu. Eu sunt Lulu, după e bucătărașul Lulu, după a apărut. Dar Lulu am fost eu primul.”, a povestit actorul echipei Monden Alert, Andreea Frățilă, Florin Burescu și Ileana Voicu Ghinea.

Pe 27 februarie, actorul a surprins pe toată lumea cu anunțul că părăsește trupa care l-a făcut celebru.

„Astăzi a fost o zi foarte importantă pentru mine. O zi grea, dar importantă. Am îmbrăcat pentru ultima dată costumul de bucătar. De astăzi rămân doar eu, Lulu, simplu. Am ales să părăsesc echipa Zurli. Nu a fost o decizie ușoară, dar simt că e momentul potrivit pentru o schimbare și noi oportunități. Am avut privilegiul să călătoresc foarte mult, să lucrez cu mulți oameni și să câștig o experiență valoroasă, dar, ca în orice călătorie, au existat și provocări. Cu toate acestea, prefer să mă concentrez asupra lecțiilor învățate și a momentelor bune. Așa că, good news, de ceva vreme lucrez la un vis. Un vis care începe ușor-ușor să prindă aripi. Este la bază agenție de publicitate, pentru ca eu și viitoarea mea echipă să ne putem ocupa la cel mai înalt nivel de social media managing. Acestea fiind spuse, vă mulțumesc că mă susțineți și mă sprijiniți. Nu dispar, YouTube-ul merge în continuare, și dacă aveți nevoie de ceva din cele menționate mai sus, let’s talk. Al vostru, Lulu!”, a transmis Ionuț Varodi pe pagina de Facebook.

Citește și: Prețurile care îți dau palpitații! Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să te bucuri de un sejur de Paște în Bucovina