Ce planuri are David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, după ce a ieșit din depresie. ”O să încerc să dau ce este mai bun”

David Pușcaș a trecut printr-o perioadă dificilă din viață, s-a retras din lumina reflectoarelor și a ales să își rezolve problemele de sănătate departe de camerele de filmat. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a căzut pradă depresiei, dar acum este pregătit să înceapă o nouă etapă.

18 apr. 2024, 10:21
Ce planuri are David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, după ce a ieșit din depresie. ”O să încerc să dau ce este mai bun”

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel a intrat în sânul familiei pe când aceasa era căsătorită cu Marcel Pușcaș. După divorț, David s-a schimbat și a atras atenția prin intermediul schimbărilor nonconformiste. În trecut, tânărul și-a acuzat mama că l-a abandonat și a trecut printr-o perioadă dificilă, suferind de boala borderline,  afecțiune caracterizată ca fiind o instabilitate și tulburare pregnantă a comportamentului și a relațiilor interumane. Acum, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, în vârstă de 30 de ani, are planuri pentru viitor și vrea să înceapă o nouă etapă.  Tânărul este hotărât să înceapă o carieră în televiziune și să își îndeplinească visurile pe care le avea încă pe vremea când se afla cu mama lui. Nu și le-a putut îndeplini pentru că nu a fost susținut, mărturisește el.

Citește și: De ce a renunțat Andreea Marin la dietă. „Corpul meu s-a învățat cu asta”

David Pușcaș vrea să devină actor. „Mi-ar plăcea mult să joc într-un serial”

David a trecut de perioada grea din viața lui și vrea să-și îndeplinească mai multe visuri, printre care, și cel de a intra în lumea reflectoarelor și de a deveni actor. Pentru a ajunge să evolueze, tânărul este hotărât să apeleze la ajutorul Ruxandrei Ion, producătoarea care i-a făcut pe numeroși tineri să ajungă recunoscuți în industria filmului românesc.

„Aș vrea să mă reîntorc în fața oamenilor, vreau ca ei să mă vadă, să mă înțeleagă. Mi-ar plăcea mult să joc într-un serial și am început să mă pregătesc. Vreau un job stabil și deja am început să fac demersuri în acest sens. O să îi scriu doamnei Ruxandra Ion pentru că ea este mereu în căutare de noi talente. Așa cum a luat-o sub aripa ei pe Cristina Ciobănașu, poate reușesc și eu să o impresionez”, a declarat David Pușcaș într-un interviu pentru Cancan.

„Eu cu Cristina Ciobănașu am fost în clasă, îmi place mult de ea, este copilăria mea. Eu am fost cu majoritatea actorilor din La La Band în liceu, mă cunosc cu ei. Îmi aduc aminte acea perioadă și mereu mi-am dorit să joc și eu într-un serial”, a mai mărturisit tânărul.

Cât despre rolurile pe care ar vrea să le joace, dar și despre actorii din România pe care îi apreciază, David a spus că „Eu sunt deschis să joc orice, dar dacă aș avea de ales, cred că mi s-ar potrivi un personaj negativ. Aș juca bine un rol negativ, un personaj rebel, care face ce vrea, dar bun la suflet, așa cum sunt. Nu știu dacă am vreo șansă, dar o să încerc să dau ce este mai bun. Îmi plac mulți actori, îi urmăresc și admir. Dragoș Bucur este unul dintre preferații mei, de doamna Carmen Tănase nici n-are rost să spun.  Loredana este top, chiar dacă nu este actriță la bază. Mi-ar plăcea să joc cu ea într-un serial.”

Citește și: Deea Maxer refuză să spună adevărul! Motivul pentru care nu vrea să dea detalii despre divorț: „Nu o să dezvălui niciodată”