Bucătăria în stil minimalist, alegerea designerilor pentru 2014

Tendintele anului 2014 in domeniul amenajarilor interioare dicteaza o schimbare radicala de macaz in decorul bucatariilor.

RomaniaTV.net
09 mart. 2014, 15:12
Bucătăria în stil minimalist, alegerea designerilor pentru 2014

Specialistii in design sustin ca indragitele bucatarii traditionale, inspirate de stilurile rustic, country sau provence, la mare cautare in ultimii ani, vor fi umbrite anul acesta de cele amenajate in stil modern minimalist. Motivul este simplu: spre deosebire de bucatariile traditionale incarcate, pline de accesorii si elemente decorative expuse la vedere, cele minimaliste sunt definite de simplitate, fiind si mult mai usor de intretinut.

Iata care sunt caracteristicile bucatariilor moderne minimaliste care se incadreaza in tendintele anului 2014, in opinia specialistilor in domeniu:

– Sobrietatea unei bucatarii minimaliste poate fi subliniata cu ajutorul finisajelor in nuante de gri si alb. Pentru pardoseli se poate alege gresie, dusumea, parchet sau piatra naturala de culoare gri, iar peretii pot fi zugraviti in alb.

– Pentru peretele din zona blatului de lucru panourile din sticla reprezinta alegerea ideala in acest an. Spre deosebire de…

Articol integral pe casadex.ro