Bucharest Fashion Week şi-a deschis porţile

Bucureştiul va fi din nou capitala modei pentru o săptămână. Startul celei de-a XXII-a ediţii a Bucharest Fashion Week, va avea loc anul acesta în perioada 1-6 decembrie 2014, la Club Ambasad’Or.

RomaniaTV.net
02 dec. 2014, 06:39
Bucharest Fashion Week şi-a deschis porţile

În cadrul celei de-a XXII-a ediţii a Bucharest Fashion Week, nume sonore din industria modei îşi vor prezenta colecţiile de primăvară-vară 2015.

Printre aceştia se numără: Guess, Antony Morato, Fran Rivera Alpa Costura, Janiko, George Hojbotă, Mineli, Andreea Dogaru, BSB, Hardcore Fashion by Laurenţiu Dobre, Laura Olteanu, Ana Radu, DiVero by Natalia Pînzaru, Il lupo loco, Mexton, Atelierele Ilbah, dar şi studenţi ai Facultăţilor de Modă, Artă şi Design Vestimentar din Bucureşti, Cluj şi Timişoara.

Noua ediţie a celui mai important eveniment de modă din Bucureşti îşi propune ca pe lângă defilările spectaculoase pe care le găzduieşte, să ofere publicului şi momente interactive.

Concursul Miss România este cel mai important concurs de frumusețe din România.

Săptămâna Modei la Bucureşti găzduieşte şi Top Model România, unde cele mai talentate modele din țara noastră vor fi prezentate principalelor agenții de modeling din lume.

Aflat la cea de a XVIII-a ediție, Gala Fotbalului Românesc este evenimentul în cadrul căruia sunt premiate performanțele sportivilor și specialiștilor de pe băncile tehnice ale celor mai mari cluburi de fotbal românești.

Nu în ultimul rând, la Bucharest Fashion Week are loc și Romanian Fashion Awards. În cadrul acestui concurs sunt premiați designerii și specialiștii din industria modei românești, dar și vedetele și jurnaliștii din presa de specialitate care s-au făcut remarcați prin alegerile vestimentare.

Hairstyling-ul evenimentului va fi asigurat de către Geta Marin, iar modelele vor fi machiate de „Cotimanis Show”.

În plus trebuie ştiut că accesul la eveniment se va face doar pe bază de invitaţie.

Pene, blănuri şi pietre preţioase. Uite ce a purtat Botezatu la Bucharest Fashion Week