Bucureștean cu Porsche Panamera, distrus complet de o Dacie Papuc, după ce mașina a rămas fără frâne – FOTO!

Un accident extrem de grav a avut loc, joi, 7 iulie, în virajul din dealul Dobrina, de la intrarea în municipiul Huşi.

07 iul. 2021, 21:31

Bucureştean cu Porsche Panamera a făcut praf o Dacie Papuc. Un autoturism marca Dacia Papuc, a rămas fără frâne in viraj si a acroșat  frontal un autoturism de lux marca Porsche Panamera.

Bucureştean cu Porsche Panamera a făcut praf o Dacie Papuc. Bolidul de lux de peste 100.000 de euro, distrus complet după ce Dacia a rămas fără frâne

În urma impactului, două persoane au fost transportate la spitalul Huși . Starea acestora nu este gravă, aceștia având leziuni specifice post accident rutier . Șoferul autoturismului Porsche a solicitat și el transportul către unitatea medicala hușeană.

„Circulație parțial blocată la intrare în Huși, șoferul unei Dacia Papuc a intrat frontal într-un autoturism marca Porsche după ce a declarat că a rămas fără frâne și a ales să lovească un alt autoturism decât să părăsească partea carosabilă. În urma accidentului cei 2 ocupanți ai autoturismului Dacia au fost internați la Spitalul din Huși cu diverse politraumatisme.”, se arată într-un comunicat al autorităţilor, potrivit BZV.ro.

Citeşte şi: Ancheta în cazul accidentului din cartierul Andronache ia o nouă întorsătură. Ce au decis magistraţii în cazul şoferiţei care a ucis două fete
 

Se pare că vara şi viteza nu fac echipă bună. În urmă cu un an, O persoană a murit și două au fost grav rănite într-un accident produs duminică în jurul orei 18:45 pe Autostrada Soarelui din România. Maşina, un Porsche Panamera de ultimă generaţie, a intrat brutal în separatoarele de sens ale drumului.

Potrivit datelor poliţiei, autoturismul a lovit glisiera mediană pe autostrada A2, la kilometrul 36, în zona localității Fundulea, județul Călărași, pe sensul dinspre București spre Constanța.

În urma impactului, șoferul Porsche-ului alb, un tânăr de 35 de ani, a murit pe loc. Cei trei pasageri, două tinere de 27 și 35 de ani și un bărbat de 25 de ani, s-au ales cu traumatisme de diferite severităţi, deşi una dintre femei în mod miraculos s-a putut auto evacua și nu a necesitat îngrijiri.

Conform martorilor, unul dintre cei trei pasageri a fost descarcerat și preluat în stare gravă. Mai multe ambulanțe au intervenit în zonă, în timp ce traficul a fost temporar afectat.

Citeşte şi: Accident grav pe Calea Griviţei. Un motociclist care circula pe banda de autobuz s-a izbit violent de o maşină