Bucureşteanul care s-a filmat în timp ce arunca pe geam cu diverse obiecte în trecători în staţiunea Mamaia a fost reţinut

Vlad Obu, bucureşteanul care a şocat Mamaia, după ce a aruncat cu diverse obiecte în trecători, pe litoral, printre care un scaun şi o sticlă, a fost reţinut pentru 24 de ore.

13 aug. 2021, 16:05
Bucureşteanul care s-a filmat în timp ce arunca pe geam cu diverse obiecte în trecători în staţiunea Mamaia a fost reţinut

Poliţia Română a anunţat, vineri, că tânărul care s-a filmat în tmp ce aruncă obiecte pe geam, în maşini şi către două tinere, dar şi care a umilit mai multe persoane, a fost reţinut pentru 24 de ore.

”În acest moment, el a fost reţinut pentru 24 de ore. Va trebui să explice motivele pentru care a avut acest comportament, deşi nu există o logică în tot ce a făcut. Un asemenea comportament este complet intolerabil. Dacă vrei să fii celebru sau vrei să fii apreciat, fă-o legal şi într-un mod civilizat”, a transmis Poliţia Română.

Citeşte şi: Sursă inedită de distracţie pentru câţiva tineri de pe Litoral. Au aruncat cu scaune şi pahare de la balconul hotelului. VIDEO

Vlad Obu este bucureşteanul care a îngrozit turiştii din Mamaia Nord, după ce a aruncat cu diverse obiecte în trecători. Individul este luptător de arte marţiale mixte şi patron de videochat în Bucureşti.

Mai multe filmuleţe cu el şi alţi tineri care şi-au găsit o sursă inedită de distracţie în staţiunea Mamaia au apărut în mediul online. Turiştii cazaţi în zona Summerland au aruncat cu pahare şi scaune pe mașini și pe trotuar.

Cel mai probabil, tinerii se aflau în mijlocul unei petreceri și, din teribilism, s-au amuzat deteriorând bunurile din respectivul spaţiu de cazare. Aceștia au aruncat cu un scaun peste mașinile parcate în fața imobilului. După ce s-au filmat, aceştia au urcat clipurile pe rețele de socializare făcând bravadă de fapta comisă, informează focuspress.ro.

Într-un alt filmuleț, un tânăr aruncă un pahar de la balcon, pe stradă. Din fericire, două tinere care treceau pe stradă, nu au fost rănite.

Poliţiştii din Constanţa s-au autosesizat după ce au văzut înregistrările şi au lansat un apel la cei care au avut de suferit în urma acţiunilor tânărului.

„Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii tuturor persoanelor implicate şi luarea masurilor legale care se impun”, a spus Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa.