El este Vlad Obu, bucureşteanul care a şocat Mamaia. Patron de videochat şi luptător de arte marţiale le-a cerut femeilor să-şi omoare copiii şi a aruncat cu un scaun de la balcon

Poliţiştii din Constanţa au descoperit identitatea turistulului din Bucureşti care a îngrozit turiştii din Mamaia Nord. Din păcate, pe numele său nu a fost depusă nicio plângere penală.

12 aug. 2021, 12:29

El este bucureşteanul care a şocat Mamaia. Individul care a fost surprins în imaginile în care s-a filmat în timp ce le cerea să-şi omoare copiii, care a aruncat un scaun de la balconul unui bloc din Mamaia şi care îi umilea pe turişti a fost identificat.

El este bucureşteanul care a şocat Mamaia. Patronul de videochat le-a cerut femeilor să-şi omoare copiii şi a aruncat cu un scaun de la balcon

Pe numele său, Cristian Vlad O., bărbatul este din Bucureşti şi are un apartament de lux din Mamaia Nord. Individul este luptător de arte marţiale mixte şi patron de videochat în Bucureşti.

Poliţiştii din Constanţa s-au autosesizat după ce au văzut înregistrările şi fac un apel la cei care au avut de suferit în urma acţiunilor tânărului.

„Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii tuturor persoanelor implicate şi luarea masurilor legale care se impun. Menţionez faptul că până la acest moment nu a fost depusă nicio plângere”, a spus Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa. Mai multe înregistrări video cu individul au apărut pe reţelele de socializare în care acesta se apare alături de tineri care se distrează pe seama altor turişti sau le promit femeilor de etnie romă că le dă bani dacă îşi omoară copiii în faţa lor.

De altfel, Obu are o maşină de fiţe şi recurge la orice mârşăvie pentru a părea „interesant” în videoclipurile postate pe reţelele de socializare.

Mai multe filmuleţe cu câţiva tineri care şi-au găsit o sursă inedită de distracţie în staţiunea Mamaia au apărut în mediul online. Turiştii cazaţi în zona Summerland au aruncat cu pahare şi scaune pe mașini și pe trotuar.

Cel mai probabil, tinerii se aflau în mijlocul unei petreceri și, din teribilism, s-au amuzat deteriorând bunurile din respectivul spaţiu de cazare. Aceștia au aruncat cu un scaun peste mașinile parcate în fața imobilului. După ce s-au filmat, aceştia au urcat clipurile pe rețele de socializare făcând bravadă de fapta comisă, informează focuspress.ro.

Într-un alt filmuleț, un tânăr aruncă un pahar de la balcon, pe stradă. Din fericire, două tinere care treceau pe stradă, nu au fost rănite.

„În urma apariției în spațiul public a imaginilor respective, vă comunicăm faptul că polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în vederea stabilirii identității persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.

Menționăm faptul că, până la acest moment, nu a fost depusă nicio plângere, iar pe această cale, rugăm persoanele implicate să ofere sprijin organelor de cercetare penală”.

Citeşte şi: Sursă inedită de distracţie pentru câţiva tineri de pe Litoral. Au aruncat cu scaune şi pahare de la balconul hotelului. VIDEO