Bucureştenii, puşi să plătească pentru căldura pe care nu au primit-o VIDEO

Situaţie halucinantă la un bloc din Capitală: locatarii susţin că sunt puşi să plătească pentru căldura pe care nu au primit-o. Mai mult, ei se plâng că sunt taxaţi pentru o lună în care în zonă s-au făcut lucrări la reţeaua de furnizare a RADET, şi, în consecinţă, nu a ajuns pic de apă caldă în calorifere.

22 dec. 2015, 19:28
Bucureştenii, puşi să plătească pentru căldura pe care nu au primit-o VIDEO

Locuitorii din cartierul Aviaţiei din Bucureşti au de plată la încălzire, deşi, spun ei, nu au primit nimic de la RADET, potrivit România TV.

Furnizarea caldurii a inceput pe data de 3 noiembrie, datorita lucrarilor de modernizare care s-au facut. Lucrarile nici nu au fost terminate. Oamenii sunt extrem de revoltati pentru ca nu au beneficiat de acest serviciu si este normal sa intrebe de ce le-am pus in lista de plata costurile pentru incalzire„, a declarat administratorul blocului.

Locatarii spun că vor face reclamaţie. „Nu sunt dispus sa platesc pentru un serviciu pe care nu l-am primit. Niciodata! Cine sa scoata bani din buzunar sa plateasca, daca tu nu imi acorzi mie nimic„, a spus un locatar.

Într-un răspuns oficial trimis la solicitarea România TV, conducerea RADET îi contrazice pe locatari şi spune că, de fapt, s-a furnizat căldură în zonă cu începere din octombrie.

CITEŞTE ŞI: Neculai Onţanu i-a propus primarului Capitalei realizarea unor contracte individuale între RADET şi locatari