Bucureştenii care au plătit în avans taxa Oxigen pot depune cerere pentru rambursarea banilor

Publicat: Sâmbătă, 12 Septembrie 2020 09:52 // Actualizat: Duminică, 13 Septembrie 2020 13:35 // Sursa: romaniatv.net

Cetățenii din București care au achitat în avans taxa Oxigen, la care s-a renunțat înainte de a fi implementată, pot depune cerere pentru a primi înapoi suma plătită. Termenul de restituire este 30 de zile lucratoare de la data depunerii solicitarii.

Conform unui comunicat transmis sâmbătă, bucureștenii care au achitat în avans contravaloarea tarifului de acces și circulație pentru Vignieta Oxigen pot depune, începând de luni, 14 septembrie 2020, cererile pentru rambursarea sumelor plătite.

Citește și: Gabriela Firea renunţă la vinieta Oxigen. Decizia urmează să fie validată de Consiliul General

„Restituirea taxei se va face către cetățenii care au cumpărat Vignieta Oxigen, indiferent de tipul de vignieta achiziționată, fiind exceptată perioada în care documentul de instituire a taxei a fost în vigoare (HCGMB 539/2019), respectiv 1 ianuarie – 22 martie 2020", anunță Administrația Străzilor București.

Sumele aferente Vignietei Oxigen vor fi rambursate în baza unei cereri de restituire, care va putea fi depusă astfel:

electronic la adresa de e-mail: [email protected], cu precizare în subiectul mesajului: "Cerere de restituire vignieta Oxigen",
fizic, la sediul Administrației Străzilor București din strada Domnița Ancuţa, nr. 1,
prin poştă, cu scrisoare recomandată de primire.
Cerererile de restituire pot fi descărcate de pe site-ul Administrației Străzilor București și vor fi însoțite de copie a cărții de identitate, copie a certificatului de înmatriculare a vehiculului, care va purta înscrisul „conform cu originalul" și semnătura, copie a documentului de plată.

Cetățenii vor putea solicita restituirea taxei pana la data de 13 septembrie 2023, iar banii vor fi rambursați prin acceași modalitate prin care s-a efectuat plata: fie transfer bancar, fie vor fi ridicați de la casieria ASB din strada Domniţa Ancuţa, nr. 1.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bani cerere Gabriela Firea ramburs Romania taxa Oxigen
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8743
RON
30 Oct
noapte 6 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H