Bucureștenii l-au făcut praf pe Nicușor Dan, pe pagina lui de Facebook, după ce a declarat că 19 grade e o temperatură normala în case: „De pe vremea lui alt Nicu nu am mai făcut atâta frig și dușuri reci.”

Bucureștenii au luat foc după ce Nicușor Dan a declarat, în timpul unui interviu televizat, că în unele țări europene temperatura în case este de doar 19 grade Celsius.

18 ian. 2021, 23:23

Bucureștenii l-au făcut praf pe Nicușor Dan pe Facebook după ce a zis că e normal să aibă 19 grade în casă. Reacția a survenit după ce aproape 20% dintre blocurile din București au căldură la limita decenței, în cea mai friguroasă zi din această iarnă.

Bucureștenii l-au făcut praf pe Nicușor Dan pe Facebook după ce a zis că e normal să aibă 19 grade în casă

După declarația nefericită a lui Nicușor Dan zeci de comentarii cu critici la adresa primarului au început să împânzească pagina de Facebook a Primarului Capitalei.

”Am înghețat, efectiv. Nici nu mai conteayă acum facturile, oricum sunt supraîncărcate cu pierderi și aranjamente locale. Contează că am răcit, că în plină iarnă și pandemie trebuie să merg la medic, pe banii, timpul și asumarea noastră. Asta nu a fost prima ta prioritate, la cât de inteligent ești și cu câtă speranță ai fost votat era imposibil să fi avut asta prioritate și să nu îți iasă.Teoretic am primit multe promisiuni, practic nimic!”, a declarat un internaut revoltat.

”Cu poluarea nu ați rezolvat, deși ați spus că v-ați întâlnit și cu ministrul Mediului. Se arde continuu, într-o manieră criminală. Uitați-vă pe indicatorii calității aerului acum, pe aerlive.ro, au ajuns la 100. Faceți ceva”, a spus una dintre persoane.

„De pe vremea lui alt Nicu nu am mai făcut atâta frig și dușuri reci.”,a zis un altul.

Cum încearcă Primarul Capitalei să dreagă busuiocul după declarația nefericită

”Pentru că au început să apară interpretări la o replică pe care am dat-o în seara asta la Digi24, vreau să precizez.
Am spus că sunt țări în care temperatura de 19 grade în casă este normală, dar nu am spus că e normal să ai 19 grade în casă, la București. Un sistem de încălzire normal e un sistem în care fiecare are în casă ce temperatură vrea și plătește proporțional. Toate acțiunile mele din aceste două luni și jumătate de mandat au urmărit ca, pe termen mediu și lung, să avem un astfel de sistem.”, a declarat Nicușor Dan.

Citește și: Nicușor Dan: ”Sunt țări europene în care e o normalitate să ai 19 grade în casă. Suntem în momentul cel mai de jos al sistemului de termoficare!