Bucureştenii se implică în digitalizarea Capitalei

Un număr din ce în ce mai mare de bucureșteni folosesc AmParcat, cea mai rapidă, civilizată și ușoară metodă de plată a parcării publice în București. 

04 mart. 2021, 16:38
Bucureştenii se implică în digitalizarea Capitalei

Datorită feedback-ului primit până în acest moment de la utilizatori, dar și interesului arătat parcării intr-un cadru ușor și civilizat, AmParcat se poziționează în data de 04.03.2021, pe primul loc în clasamentul descărcărilor din magazinul virtual Google Play (Playstore) în categoria sa de interes – Travel and Local / Călătorii și Informații Locale.

Citeşte şi: Mii de bucureşteni parchează civilizat cu Amparcat.ro! Plăteşti parcarea printr-un singur buton

Plata parcării prin intermediul aplicației nu doar că reduce timpii petrecuți cu schimbul de mesaje SMS sau plata în numerar, dar oferă și o serie de servicii și avantaje create special pentru utilizatori și mașinile lor. Dintre acestea menționăm :

– Funcția „Parcări în apropiere” – aplicația iți afișează cele mai apropiate parcări de zona în care te afli;

– Managementul autovehicului (RCA, ITP, Rovinietă, Casco, trusă medicală, extinctor și carnet de conducere);

– Parcări pentru mașinile de flotă, fără decont;

– Urmărești punctele de penalizare pentru a evita suspendarea carnetului de conducere;

– Posibilitatea achiziționării de asigurări medicale de calatorie, RCA sau Casco, direct din aplicație prin intermediul unui broker de asigurare;

– Asistență rutieră la nivelul Europei continentale oferită de 9695 cu 5% discount pentru utilizatorii AmParcat/.ro/, precum și reduceri pentru școala auto;

– Posibilitatea utilizării aplicației cu un cont anonim generat automat, fără necesitatea logării cu adresa de email, sau prin intermediul ID-ului Facebook / Google / Apple.

Citeşte şi: Transparenţă şi Digitalizare pentru parcările din Bucureşti

Dupa cum se vede, aplicatia este in continuua dezvoltare, bazata pe feedback-ul utilizatorilor. Este foarte placut sa vezi ca parerea ta conteaza!


loading...