Bucureştiul şi judeţul Ilfov, aproape IZOLATE. Drumarii lucrează în zadar VIDEO

Bucureştiul este aproape izolat de viscol. Ieşirile spre autostrăzi rămân închise, iar drumul spre Vama Giurgiu a fost şi el închis aproape 24 de ore. Previziunile meteorologilor nu dau speranţă drumarilor, până duminică seară vremea urmând să dea bătăi de cap şoferilor.

RomaniaTV.net
26 ian. 2014, 12:27
Bucureştiul şi judeţul Ilfov, aproape IZOLATE. Drumarii lucrează în zadar VIDEO

Viscolul a pus stăpânire pe Capitală şi chiar dacă puterea vântului s-a mai domolit, ninsoarea continuă să cadă, zădărnicind munca operatorilor de deszăpezire. Situaţia nu stă mai bine nici în judeţul Ilfov. Aici, multe drumuri au fost închise din cauza vîntului care a troienit zăpada.

În Bucureşti, în cea de-a doua noapte de avertizare cod portocaliu rafalele puternice de vânt au doborât mai mulţi copaci şi au smuls acoperişul teatrului Evreiesc.

Peste 300 de utilaje au fost pe străzi şi au împrăştiat cu materiale antiderapante. Cu toate acestea multe dintre bulevarde sunt adevărate patinoare.

Aflat tot sub avertizare cod portocaliu, judeţul Ilfov nu arată deloc mai bine. Din cauza zăpezii viscolite, sute de oameni au avut probleme cu energia electrică, iar mai multe drumuri sunt închise.

Deşi sunt aproape de Bucureşti, mii de oameni din satele Vidra şi Copăceni îngheaţă de mai bine de 24 de ore în case, după ce au rămas fără curent, iar autorităţile nu ştiu când situaţia va revenila normal. Oamenii nu au nici apă, dar nici căldură, pentru că aparatele funcţionează pe baza curentului.

Codul portocaliu care vizează Bucureştiul şi judeţul Ilfov expiră la ora 21.00, urmând ca apoi să rămână în vigoare un cod galben, valabil până luni dimineaţă