Bucurie fără margini în viața uneia dintre cele mai iubite artiste de muzică populară. Diana Ioniță s-a căsătorit religios cu Marian, alesul inimii ei

Bucurie mare în viața uneia dintre cele mai frumoase și talentate tinere artiste de muzică populară. Diana Ioniță, pentru că despre ea este vorba, s-a căsătorit religios, la începutul lunii ianuarie cu Marian, bărbatul care i-a furat inima pentru totdeauna. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, iar acum au decis să-și unească destinele și în fața Lui Dumnezeu.

30 ian. 2022, 14:34
Bucurie fără margini în viața uneia dintre cele mai iubite artiste de muzică populară. Diana Ioniță s-a căsătorit religios cu Marian, alesul inimii ei

Diana Ioniță este în culmea fericirii pentru că a început anul cum nu se putea mai bine. Tânăra artistă de muzică populară s-a căsătorit religios cu alesul inimii ei, Marian, bărbatul care îi este deja soț în acte încă de acum doi ani.

Frumoasa artistă și-a dorit enorm să se căsătorească cu Marian la începutul lunii ianuarie, iar data aleasă nu a fost una deloc întâmplătoare, așa cum chiar artista a declarat în exclusivitate pentru Româniatv.net.

Diana Ioniță și-a luat prin surprindere fanii în momentul în care a împărtășit cu aceștia primele imagini de la cununia religioasă, asta pentru că nimeni nu a știut că îndrăgita artistă va face acest pas chiar acum. De altfel, slujba religioasă a reprezentat un moment extrem de intim pentru ea și pentru soțul ei, mai ales că alături le-au fost doar părinții, nașii și viitorii fini.

”Avand in vedere ca au trecut 2 ani de la cununia civila, a sosit timpul sa fim o familie si in fata Bunului Dumnezeu! Am decis sa facem acest pas pe 9 ianuarie, in acel weekend fiind si ziua mea de nastere. Am avut alaturi de noi doar nasii , parintii si viitori fini. A fost o slujba emotionanta, inca de la inceput simtind inima ca bate de 100 de ori mai tare! Cred ca oricine trece prin acel moment nu poate explica in cuvinte sentimentul trait”, a declarat Diana Ioniță.

Totodată, luna ianuarie a fost cu totul specială pentru frumoasa artistă atât datorită unirii cu partenerul ei în fața Lui Dumnezeu, cât și prin prisma carierei.

Odată cu cununia religioasă, Diana Ioniță i-a făcut soțului său cea mai frumoasă și emoționantă surpriză, dedicându-i cel mai recent cântec, ”Lasă-mă să te iubesc o viață”, așa cum chiar simpatica artistă ne-a declarat.

”Luna ianuarie a fost una foarte importanta pentru mine si am vrut ca acestui eveniment sa ii asociez si lansarea unui piese foarte dragi din repetoriul meu, piesa intitulata „Lasa-ma sa te iubesc o viata”. Este o piesa dedicata sotului meu si mare mi-a fost bucuria cand am vazut cat de frumos a primit-o publicul, fapt ce dovedeste ca multi ascultatori se regasesc in ea”, a spus Diana Ioniță.

Dar să nu credeți că veștile bune s-au terminat, asta pentru că anul 2022 se anunță unul de excepție pentru frumoasa artistă, mai ales că în această primăvară va urma și petrecerea de nuntă, eveniment ce se anunță a fi de-a dreptul fabulos.

”Petrecerea oficiala speram sa aiba loc in primavara, asa cum este stabilita de acum 2 ani . Eu sunt optimista si cred ca anul 2022 aduce bucuria in viata fiecaruia si ca ne apropiem cu pasi repezi de libertate si normalitate”, ne-a declarat Diana Ioniță.