Bucurie în familia lui Cătălin Zmărăndescu, care a devenit tată a patra oară. Prima imagine cu bebeluşul: „Am un băiat pe cinste”

Cătălin Zmărăndescu şi familia lui sunt în culmea fericirii, deoarece mezinul Zmără Jr. a venit pe lume în urmă cu câteva zile. Sportivul a postat pe reţelele de socializare vestea cea mare, postând şi prima imagine cu bebeluşul.

RomaniaTV.net
08 sept. 2020, 13:38
Bucurie în familia lui Cătălin Zmărăndescu, care a devenit tată a patra oară. Prima imagine cu bebeluşul: „Am un băiat pe cinste”

Astăzi (3 septembrie) la ora 10:12 a venit pe lume Zmara Jr 4.300kg si 50 cm , aș vrea să puteți simți ce este în sufletul meu acum, fericire, și vă doresc tuturor la fel. Am o soție, o fetiță, iar acum un băiat pe cinste”, a scris Cătălin Zmărăndescu.

 

Bine ai venit acasa Catalin Jr. @luizazmarandescu @violeta.tanase.22 @germinacorina @ionuttanase28 @crazzzystefan @radumarcel.m @protv_romania

Publicată de Zmarandescu Sports Academy Targoviste Romania pe Duminică, 6 septembrie 2020

Cătălin Zmărăndescu, alături de familie la ferma din Târgovişte

Cătălin Zmărăndescu, împreună cu soția și fiica lor s-au mutat la Târgoviște anul trecut. Acum, celebrul luptător MMA are o casă frumoasă și o gospodărie mare, cu aproape o sută de păsări și doi câini de pază.

De casă se ocupă în general Luiza, curtea este a mea, dar nu de puține ori mă bag la bucătărie și curățenie, mai ales că Luiza este însărcinată. În august ar trebui să nască. Am cam 80 de păsări acum, dar în curând se va mări familia cu puișorii de la clocitoare și plus ce vor mai fi de la cloșcă.

Avem și doi căței care au grijă de gospodărie. Bineînțeles că am și ajutor, Matilda mă ajută …la răsturnat recipientele cu mâncarea păsărilor (râde). Fetiței mele îi place să adune ouăle din cuibare și o las chiar dacă le mai și sparge„, a declarat Cătălin pentru Click.ro.