Bucurie în FAMILIA REGALĂ! Ce nume va avea fiul prinţului Harry. Bătaie mare la casele de pariuri

Publicat: Marţi, 07 Mai 2019 09:54 // Actualizat: Marţi, 07 Mai 2019 09:54 // Sursa: romaniatv.net

Fanii familiei regale au început deja să îşi dea cu presupusul cu privire la numele ultimului membru al familiei regale din Marea Britanie. Mai mult, casele de pariuri au intrat în joc şi oferă cote pentru cei care reuşesc să îl ghicească.

Arthur, Albert sau Shane? Fanii monarhiei britanice şi pariorii speculează pe tema prenumelui fiului prinţului Harry şi al soţiei sale, Meghan, care a venit pe lume luni.

Membrii familiei regale optează deseori pentru prenume clasice, dar este posibil ca bebeluşul prinţului Harry şi al soţiei sale, Meghan, o fostă actriţă în vârstă de 37 de ani, să poarte un nume mai puţin tradiţional.

După o trecere în revistă a prenumelor membrilor familiei regale, tinerii părinţi ar putea alege Charles, prenumele prinţului de Wales, bunicul bebeluşului, sau Philip, prenumele ducelui de Edinburgh, străbunicul nou-născutului.

Arthur, James, Albert sau Edward figurează, de asemenea, pe lista prenumelor preferate de familia regală şi de pariori, Arthur situându-se pe primul loc în preferinţe, a anunţat luni casa de pariuri britanică William Hill, scrie Agerpres.

La casa de pariuri Paddy Power, prenumele favorite sunt Alexander şi James.

Albert a fost prenumele soţului reginei Victoria şi al tatălui reginei Elisabeta a II-a, care a luat numele George al VI-lea după ce a urcat pe tronul Marii Britanii. Este, de asemenea, unul dintre prenumele purtate de prinţul Harry.

Arthur, numele legendarului rege Arthur, conducătorul cavalerilor mesei rotunde, se numără totodată printre prenumele primite de prinţul de Wales, ducele de Cambridge şi fiul cel mic al acestuia, prinţul Louis. Acest prenume a revenit în tendinţe în ultimii ani în Regatul Unit.

Pe blogul său The Tig, închis între timp, Meghan menţionase Grey ca unul dintre prenumele sale preferate, atât ca nume de fată, cât şi pentru băiat.

Meghan, care este metisă şi are printre strămoşii săi sclavi ce munceau pe plantaţii de bumbac din Georgia, ar putea alege un prenume care să cinstească originile sale familiale.

În Statele Unite, ţara de origine a soţiei prinţului Harry, Liam se află în fruntea listei celor mai populare prenume, urmat de Noah şi William. În Marea Britanie, numele preferate sunt Oliver, Harry şi George.

Pariorii speculau luni şi asupra unor prenume relativ populare în Statele Unite precum Bradley sau Spencer, acesta din urmă fiind numele purtat înaintea căsătoriei de mama prinţului Harry, Diana, prinţesa de Wales.

Tatăl lui Harry, prinţul de Wales, a glumit pe tema sugestiilor de nume primite de tânărul cuplu în timpul unei călătorii în Australia, pe când ducesa de Sussex se afla în primele luni de sarcină: "Între noi fie vorba, cred că Kylie şi Shane ar putea figura pe lista de prenume", a declarat prinţul Charles în Australia.

Cunoscuţi publicului ca Harry şi Meghan, numele complete ale celor doi proaspeţi părinţi sunt Henry Charles Albert David şi Rachel Meghan Markle. Primul copil al cuplului, un băiat, a venit pe lume luni dimineaţă, la ora 05:26, cu o greutate de 3,260 kg la naştere. Bebeluşul este al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
baiat copil familia regală Marea Britanie nume
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8583
RON
21 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H