Bucurie în showbiz! Vedeta a devenit mămică: „Astăzi plâng de fericire. Dumnezeu ne-a oferit o minune”

Bucurie mare pentru o celebră artistă, în urmă cu puţin timp, a devenit mămică pentru a treia oară. Este vorba despre Silvana Rîciu, care este în culmea fericirii pentru că a dat viaţa unei fetiţe şi a împărtăşit vestea şi pe reţelele de socializare.

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 14:34
Bucurie în showbiz! Vedeta a devenit mămică: „Astăzi plâng de fericire. Dumnezeu ne-a oferit o minune”

Astazi plang de fericire! Dumnezeu ne-a oferit o minune! Bine ai venit pe lume, Anastasia Maria„, a scris soţul ei pe pagina de Facebook.

Fericire pură și iubire infinită în familia artiștilor de muzică populară Silvana Rîciu – Nicușor Ioniță! Îndrăgita cântăreață este însărcinată și a ascuns minunea care-i crește în pântece timp de cinci luni. Avem primele imagini cu burtica de gravidă, publicate de viitorul tătic, iar partenera acestuia a dezvăluit numele bebelușului în cadrul unui interviu emoționant.

Astazi plang de fericire! Dumnezeu ne-a oferit o minune! Bine ai venit pe lume Anastasia Maria Nicusor Ionita Silvana Rîciu-Oficial Anastasia Maria

Publicată de NICUSOR IONITA pe Joi, 24 septembrie 2020

Citește și: Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță s-au căsătorit religios! Cântăreața a îmbrăcat o rochie de mireasă atipică și le-a impus invitaților un dress code

Silvana Rîciu, internată în spital în primele săptămâni ale sarcinii

Artista a avut probleme destul de delicate în primul trimestru al sarcinii și, la un moment dat, medicul care se ocupă de ea a decis să fie internată pentru câteva zile.

Am convenit împreună cu soțul meu să nu spunem absolut nimic până nu suntem 100% siguri că totul merge bine în sarcină și, în plus, am vrut să evităm și gândurile negative ale multora. 

Primul trimestru de sarcină a fost foarte greu pentru mine. În primele 4 luni mi-a fost foarte rău zilnic, am vomat foarte mult, am fost și internată câteva zile în spital, toată ziua stăteam doar în pat și abia seara târziu reușeam să mănânc câte ceva și să beau apă. Prima parte a sarcinii a fost toxică. Acum, slavă Domnului, stările de rău au trecut. (…).Sarcina aceasta ne-am propus-o, ne-am dorit-o, deci nu ne-a luat prin surprindere. Dar am așteptat cu nerăbdare rezultatul testului de sarcină și am facut vreo 4-5 teste pentru că una dintre liniuțe ieșea mai ștearsă, dezvăluia Silvana Rîciu pentru Ciao.ro.