Bucurie mare în familia lui George Simion. Ilinca, soția lui, a confirmat că este însărcinată

Ilinca Simion, soția liderului AUR, a confirmat zvonurile apărute în presă în ultimele săptămâni, și anume că este însărcinată.

04 nov. 2023, 08:40
Bucurie mare în familia lui George Simion. Ilinca, soția lui, a confirmat că este însărcinată

E mare bucurie în familia lui George și Ilinca Simion. Cei doi urmează să devină părinți, iar vestea mult așteptată a venit la un an de când s-au căsătorit.

Prima dată vestea a fost împărtășită într-o emisiune tv, iar apoi George Simion, liderul AUR, a anunțat și el pe o rețea socială. Ilinca Simion a fost întrebată în repetate rânduri pe internet dacă e adevărat, iar răspunsul soției președintelui AUR a fost unul pozitiv.

Citește și George Simion, discurs în Parlament cu hârtie igienică la pupitru. De ce a făcut acest gest: „În numele sutelor de mii de firme afectate”

George Simion a spus în repetate rânduri că își dorește să devină tată și, mai mult decât atât, că vrea să aibă o familie numeroasă.

”Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi de dorim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice. La sfârșitul lunii sper să vă dau vești bune”, spunea George Simion în ziua nunții cu Ilinca Simion.

Ilinca și George Simion au avut o nuntă ca-n povești

Ilinca și George Simion și-au unit destinele în vara anului trecut. Au făcut o petrecere câmpenească, în comuna Măciuca, din județul Vâlcea. Nunta lor a fost aspru criticată de mulți care au considerat că evenimentul a fost organizat în scop electoral. Șeful AUR i-a invitat la nunta lui pe toți românii. La nuntă au cântat o mulțime de artiști care mai de care mai cunoscuți, iar atmosfera a fost de poveste. La vremea respectivă, politicianul spunea că evenimentul a costat în total 12.000 de euro și că o parte din bani provin din donații.

”Până acum am cheltuit propriu-zis 12.000 de euro. Am făcut o estimare cât e brânza de la domnul Gigi Becali, dar am cerut de la fiecare ce are. De la ciobanii de la Jina, de la Polovraci, de la Vaideeni am cerut berbecuți, că ei au oi, domnul Gigi are brânză și așa mai departe”, declara George Simion la Realitatea Plus.

Citește și Constantin Dulcan dezvăluie secretul longevității. Greșeala pe care mulți români o fac: „Intri în decepție, depresie dezamăgire”