Bucurie mare! Va deveni mamă pentru a doua oară: „Uneori viaţa te ia prin surprindere cu cele mai minunate veşti”

Vestea venirii pe lume a unui copil este mereu o bucurie. Asta a fost şi pentru familia vedetei, care, sarcina, a luat prin surprindere atât pe părinţi, cât şi pe ceilalţi membri. Este vorba despre Paula Ungureanu, care va deveni mamă pentru a doua oară.

RomaniaTV.net
15 ian. 2020, 17:30

Handbalista se transferase vara trecută de la CSM Bucureşti la Rapid, însă vestea primită la finalul anului trecut a făcut-o să-şi întrerupă, din nou, activitatea.

Vestea că este însărcinată a fost dată chiar de către Paula Ungureanu, pe pagina sa de Facebook.

„Dragii mei,

Uneori viata te ia prin surprindere cu cele mai minunate vesti! Curând am aflat că voi fi nevoită să părăsesc familia Rapidului, pentru că Cel de Sus a avut grijă să lucreze în favoarea familiei mele, oferindu-ne bucuria de a deveni pentru a două oară părinți!

Doresc să mulțumesc clubului Rapid pentru timpul petrecut sub culorile visinii, suporterilor minunați pentru respectul manifestat și să le urez colegelor mele multă baftă în atingerea obiectivelor”, a scris Paula Ungureanu pe reţelele de socializare.

Mai mult decât atât, sportiva a decis să le arate acestora o ecografie cu bebeluşul din burtică. ”Ce se vede acolo?”, a mai scris Paula Ungureanu.

S-a retras din echipa naţională de handbal feminin a României

În urmă cu aproximativ trei ani, Paula Ungureanu anunța că se va retrage de la echipa națională de handbal feminin a României. Mai spunea va juca în continuare pentru echipa de club, în următorii trei ani de zile.

Născută în Brașov, Paula Ungureanu a debutat la echipa națională în 2009 și a strâns 163 de meciuri pentru „tricolore”, cu care a cucerit o medalie de bronz (2015) și una de argint (2005) la Campionatul Mondial, dar și o medalie de bronz la Campionatul European (2010).