Bucurie mare în showbiz! What’s Up a făcut anunțul cel mare: devine tătic! Cine este femeia ca îi va aduce pe lume primul copil

Zi de sărbătoare în showbiz! Unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de la noi din țară a făcut marele anunț! What's Up urmează să devină tătic! Artistul a împărtășit bucuria cu fanii de pe Instagram.

04 dec. 2023, 22:14
Bucurie mare în showbiz! What’s Up a făcut anunțul cel mare: devine tătic! Cine este femeia ca îi va aduce pe lume primul copil
Bucurie mare în showbiz! What's Up a făcut anunțul cel mare: devine tătic! Cine este femeia ca îi va aduce pe lume primul copil

What’s Up și partenera sa trăiesc momente excepționale! Artistul și partenera sa, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, au păstrat discreția cu privire la relația lor, păstrând intimitățile departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, astăzi, artistul a făcut public faptul că trăiește, din plin, cea mai frumoasă perioadă din viața sa, deoarece se pregătește să devină tată.

Citește și: Vulpița suspină și varsă lacrimi amare! După ce Viorel Stegaru a părăsit-o la spital după naștere, și iubitul Cătălin a dispărut din peisaj. Cu ce femeie a înlocuit-o pe Veronica Stegaru

Recent, pe Instagram, artistul a postat o imagine care i-a surprins pe fani. What’s Up a dezvăluit că Micky, soția sa, este însărcinată, aducând astfel pe lume prima lor minunăție. Cei doi au preferat să nu dezvăluie prea mult despre acest moment important în viața oricărui cuplu.

Chiar și așa, au dat de înțeles că vor avea o fată, căci nici melodia aleasă pentru această postare nu este întâmplătoare, fiind vorba despre una dintre piesele lui Adrian Minune, și anume „Am o fată top model”.

De altfel, cei doi au anunțat că și-au găsit și nași pentru copilul lor, iar cuplul care le va creștina copilul a distribuit, la rândul lor, postarea respectivă.

În luna septembrie a acestui an, artistul și iubita lui au fost surprinși în timp ce erau îmbrăcați în mire și mireasă, căci s-au căsătorit religios. Cântărețul și Micky au preferat, la acel moment, să nu dezvălui prea multe despre ceremonie, spunând că, într-adevăr, ziua respectivă a fost una specială, plină de emoții și că, într-adevăr, au făcut pasul cel mare.

„Am auzit și eu că vezi, Doamne, am făcut nuntă. În realitate, dragii mei, suntem la al doilea clip vara asta (…) Multă lume a crezut că am făcut nuntă, dar noi pur și simplu am filmat un clip pentru o piesă nouă pentru că, în ultima vreme, după pandemie, am început să mergem la foarte multe nunți. Ne plac foarte mult nunțile, vorbesc despre mine și trupa What’s Up (…) Trebuia să iasă o filmare corectă pentru clip. Întotdeauna eu la un clip am emoții, eu iubesc muzica și toată viața voi fi devotat acestui lucru”, declara What’s Up, în exclusivitate pentru Spynews.ro, în luna septembrie.

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea au plecat în Laponia! De ce s-au enervat fanii vedetei: ”Treaba lor”