Bucurie „roş-albastră”. Steliştii au sărbătorit calificarea la Universitate FOTO

Piaţa Universităţii a fost din nou Kilometrul Zero al fotbalului românesc, miercuri seară, după ce Steaua a obţinut calificarea în 16-imile Europa League. Jucătorii şi suporterii "roş-albaştri" au sărbătorit împreună calificarea în centrul Bucureştiului.

RomaniaTV.net
14 dec. 2011, 23:50

La ieşirea de pe Naţional Arena, suporterii Stelei s-au îndreptat în valuri spre Piaţa Universităţii, pentru a sărbători calificarea în primăvara europeană. Din cei 50.000 de spectatori care au fost alături de „roş-albaştri” pe cel mai modern stadion din ţară, stabilind un record de audienţă, câteva mii de fani au declanşat fiesta în centrul Bucureştiului, scandând numele echipei şi pe al jucătorilor care după cinci ani de pauză au reuşit din nou să ajungă în fazele superioare ale cupelor europene.

Alături de suporteri au mers să sărbătorească victoria şi calificarea şi jucătorii Stelei, care au coborât din autocar şi s-au îmbrăţişat cu fanii. Unul dintre cei mai aclamaţi jucători a fost Stefan Nikolici, autorul unei duble în partida cu AEK Larnaca şi care a obţinut şi penalty-ul din care Steaua a deschis scorul, prin Rusescu, un alt favorit al fanilor.

Traficul în zona Pieţei Universităţii a fost oprit, pentru a face loc bucuriei „roş-albastre”.

Fanii l-au iertat pe Emeghara pentru greşeala de la golul ciprioţilor

Sursa foto: Gazeta Sporturilor