Bucurie şi tristeţe în aceeaşi zi. Artista a devenit bunică fix în ziua când şi-a îngropat mama

Bucurie şi tristeţe în aceeaşi zi. Brîndușa Covalciuc Ciobanu este cântăreaţa de muzică populară care a experimentat aceste două stări simultan. Imediat după Paşte, a devenit bunica unei fetiţe, chiar în ziua când şi-a condus mama pe ultimul drum.

04 mai 2022, 21:58
Bucurie şi tristeţe în aceeaşi zi. Artista a devenit bunică fix în ziua când şi-a îngropat mama
Brîndușa Covalciuc Ciobanu este cântăreaţă de muzică populară

Bucurie şi tristeţe în aceeaşi zi. Brînduşa Covalciuc Ciobanu şi-a dorit dintotdeauna o fetiţă, însă, din cauza problemelor pe care le-a avut la naşterea băiatului său a renunţat să-i mai facă o surioară lui Bogdan. Acum artista are, însă, o nepoţică pe care deja o răsfaţă cu daruri. Întâmplarea face ca micuţa a venit pe lume imediat după Paşte, iar numele ei Anastasia, se traduce prin ”Înviere”.

Citeşte şi: Nicoleta Cojocaru, batjocorită de propriul soţ. La ce umilinţe a fost supusă cântăreaţa de muzică populară

Bucurie şi tristeţe în aceeaşi zi

Cu siguranta toti cei care sunt bunici impartasesc cu mine bucuria asta pentru ca si ei au trait-o si este o bucurie altfel decat toate celelalte bucurii pe care ti le da viata. Ii multumesc bunului Dumnezeu pentru darul pe care mi l-a facut mie si copiilor mei.

Pe 28 aprilie, acum 14 ani, o conduceam pe ultimul drum pe mama. Cum se spune ca Dumnezeu iti ia cu o mana si iti da cu doua, iata ca la 14 ani dupa plecarea mamei mele, Dumnezeu mi-a daruit inca un membru in familie si ii multumesc! Eu cred ca nimic nu este fara legatura pe pamantul acesta si, cu siguranta, multe dintre lucrurile care ni se intampla au o legatura.

A fost emotionant! E micuta, frumoasa, cuminte, am fost tare emotionanta cand am luat-o in brate pentru ca au trecut de la nasterea baiatului meu 33 ani si am retrait clipele acelea, parca l-as fi tinut in brate pe baiatul meu.

 Presupun ca parintii isi vor pastra dorinta de a se numi Anastasia Natalia, din cate stiu, Anastasia se traduce prin inviere. Eu o voi striga Analia! E fata pe care n-am avut-o eu, i-am si cantat!”, a declarat Brînduşa Covalciuc Ciobanu, pentru Star Popular.