Budescu a semnat cu Astra până pe 31 decembrie 2016

Constantin Budescu, fotbalistul chinezilor de la Dalian Yifang, a fost împrumutat la Astra, acesta semnând un contract valabil până pe 31 decembrie 2016 cu echipa antrenată de Marius Şumudică.

25 aug. 2016, 18:32
Budescu a semnat cu Astra până pe 31 decembrie 2016

Constantin Budescu revine la echipa de la care a şi plecat în China.

„Am ales Astra pentru că de aici am plecat, e un club unde îmi regăsesc liniştea şi la care sper să-mi regăsesc ritmul de joc. Sunt obişnuit cu băieţii. Mâine sper să-mi vină cartea verde. Până la iarnă trebuie să revin la aceeaşi parametri la care am fost când am plecat din ţară. De ce nu, mă gândesc şi la echipa naţională”, a declarat Constantin Budescu în exclusivitate pentru Mediafax.

„În ceea ce priveşte echipa, nu sunt atât de îngrijorat. Acum, după această pauză, o sa revin şi eu, şi Marius Şumudică pe bancă. Cred că lucrurile vor intra, încet, în normal. Ne vom prezenta cum se cuvine în campionat, vom onora titlul de campioană. Nu cred că lotul este slăbit prea mult faţă de sezonul trecut, e normal ca jucătorii să circule. Legat de plecarea lui Alibec la Steaua, dacă ar fi bine pentru el, de ce nu. Aş înţelege o plecare a lui”, a mai spus Constantin Budescu.