Budescu, liber să plece de la FCSB. Echipa-surpriză care va achita clauza de reziliere de 3 MILIOANE DE EURO

Constantin Budescu pleacă de la FCSB. O echipă de tradiţie a Europei va plăti clauza de reziliere de 3 milioane de euro, lucru confirmat de Gigi Becali.

29 mart. 2018, 10:03
Budescu, liber să plece de la FCSB. Echipa-surpriză care va achita clauza de reziliere de 3 MILIOANE DE EURO

Gigi Becali a vorbit oferta lui Constantin Budescu de la Slavia Praga şi a anunțat că în acest moment nu are oferte pentru Dennis Man.

S-a anunţat marea împăcare dintre FCSB şi ARMATĂ. Când se poate întoarce echipa lui Gigi Becali în GHENCEA

„Budescu are o clauză de 3 milioane, cine plătește clauza, îl ia. Nu știu dacă merge la Slavia. Am dat pe el 700.000 de mii, luăm 3 milioane, asta este. Dar deocamdată nu știu așa ceva.

Pentru Man au fost discuții cu Roma acum 6-7 luni. Dar a fost o discuție de principiu. Acum, de la 3.000 de lună el câștigă 13.000 sau 15.000 pe lună și i-am mărit și clauza de reziliere la 100 de milioane. Le-am zis că nu e de vânzare. A fost o discuție. Nu discut de 13-14 milioane de euro la el. Nu pot da așa ieftin un jucător care are asemenea tupeu la meciurile din Liga 1 și la cele ale echipei naționale. Pentru Man nu mai e nicio ofertă. Îl voi da după ce dă 5-6 goluri în Champions League și la echipa națională. Așteptați doi ani și vom vedea ce va fi cu Dennis Man.

Man va fi cel mai scump, dar dacă Florinel Coman se ține de treaba va fi și mai și! Iar peste cei doi, care este mai complet, este Olimpiu Moruțan. Nu o să cadă Moruțan, nu cedează psihic. L-am avut în fața mea. Îmi pare rău că are clauză 70 de milioane de euro”, a spus Gigi Becali la ProX.